دستگیری کلاهبردار رسید‌های جعلی بانکی در بابلسر و فریدونکنار

فرمانده انتظامی بابلسر از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با جعل رسید‌های بانکی، مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از ۱۸ شهروند در بابلسر و فریدونکنار کلاهبرداری کرده بود.
کد خبر: ۸۴۲۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۲ - 17June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «علی‌اکبر درویشی» فرمانده انتظامی بابلسر امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متهم با استفاده از نرم‌افزار‌های مختلف، رسید‌های جعلی پرداخت را تولید و با نمایش آنها به فروشندگان، اعتماد آنان را جلب می‌کرد. به این ترتیب، کالا یا خدمات مورد نظر را دریافت و بلافاصله محل را ترک می‌کرد.

دستگیری کلاهبردار رسید‌های جعلی بانکی در بابلسر و فریدونکنار

وی افزود: این پرونده با اقدامات فنی پلیس فتا کشف شد و متهم در بازجویی‌های اولیه به بزه انتسابی معترف شد و پس از تکمیل تحقیقات و با صدور قرار قانونی از سوی مقام قضائی، فرد دستگیر شده برای ادامه روند دادرسی روانه زندان شد.

فرمانده انتظامی بابلسر در پایان از شهروندان خواست تا پیش از تحویل کالا یا ارائه خدمت، از واریز قطعی وجه به حساب خود اطمینان حاصل کرده و صرفاً به نمایش رسید‌های کاغذی یا تصویری اکتفا نکنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین