سرهنگ جوان: مادران شهدا سمبل مقاومت و ایثار هستند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت احصا سیره و سبک زندگی شهدا از طریق والدین شهدا بخصوص مادران شهید گفت: صحبت‌های مادران شهدا دنیایی از معناست؛ بر همین اساس مستندسازی از آنها که کوهی از مقاومت و ایثار هستند ضرورتی انکارناپذیر است.
کد خبر: ۸۴۲۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۲ - 18June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و همچنین ستاد گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت شهرستان زبرخان به ریاست «احمد بوژمهرانی» فرماندار شهرستان و با حضور سرهنگ پاسدار «ابوطالب جوان» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان و سایر اعضا در فرمانداری زبرخان برگزار شد.

1

سرهنگ جوان در ابتدای این نشست به تبیین مأموریت شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، ستاد گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت و همچنین هیئت امنای شهدای گمنام که ریاست آن بر عهده فرمانداران و دبیری آن را فرماندهان نواحی سپاه بر عهده‌دار دارند، پرداخت. 

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت احصا سیره و سبک زندگی شهدا از طریق والدین شهدا بخصوص مادران شهید و خاطرات شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان، اظهار داشت: صحبت‌های مادران شهدا دنیایی از معناست؛ بر همین اساس مستندسازی از آنها که کوهی از مقاومت و ایثار هستند ضرورتی انکارناپذیر است. مادران شهدا بهترین عزیزان خود را تقدیم اسلام و انقلاب کردند و وقتی پای سخن می‌شنویم لذت می‌بریم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی تصریح کرد: مادران شهدا آنقدر صلابت دارند که هم‌صحبتی با آنها به انسان انگیزه خدمت مضاعف می‌دهد. 

سرهنگ جوان تأکید کرد: اجتماعات شبانه که بیش از صد شب در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی در جای‌جای ایران اسلامی برگزار می‌شود با محوریت بانوان است و نقش برجسته‌ای دارند.

وی بیان داشت: اگر وقایع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان را بخوبی تبیین نکنیم دشمنان آن را به نفع خود آنگونه که می‌خواهند تحریف می‌کنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: کار‌های خوب و ارزشمندی با مشارکت دستگاه‌های محلی در این حوزه در سطح شهرستان انجام شده که قابل تقدیر است، اما توقع کار بیشتری وجود دارد.

سرهنگ جوان یادآور شد: رونق‌بخشی به یادمان‌های شهدا در حوزه‌های تکمیل زیرساخت‌ها و فرهنگی یک توفیق الهی است که باید نسبت به آن اهتمام داشت و آن را غنیمت شمرد. 

وی در پایان با تأکید بر ضرورت ایمان به وعده الهی، خاطرنشان کرد: خدا وعده به نصرت داده و تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی و عبور از چالش‌ها گواه این حقیقت است. در جنگ رمضان هم که ایران اسلامی در مقابل بزرگترین و قدرتمندترین ارتش دنیا ایستاد دلیل دیگری بر تحقق وعده‌های الهی است.

در این نشست «محمدرضا حقدادیان» مدیر روابط عمومی و تبلیغات اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی در خصوص گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت و همچنین ضرورت پاسداشت این مناسبت‌ها و اهمیت ثبت اقدامات صورت گرفته در حوزه در سامانه سادم مطالبی را بیان کرد.

همچنین اعضای شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت زبرخان گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و همچنین یادمان‌های شهدای گمنام در حوزه اقدامات عمرانی و برگزاری مناسبت‌ها توضیحاتی ارائه کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین