دفاع‌پرس گزارش می‌دهد؛

آئین شیرخوارگان حسینی مازندران؛ نذر کودک تشنه لب کربلا و کودکان شهید میناب

آئین شیرخوارگان حسینی مازندران به یاد کودک تشنه لب کربلا و کودکان شهید میناب در نقاط مختلف دیار علویان برگزار شد.
کد خبر: ۸۴۲۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۴ - 19June 2026

گروه استان‌های دفاع‌پرس_«حدیثه صالحی»؛ اینجا مازندران است و چهارمین روز از ماه محرم از دل تقویم تاریخ سوگ و عزای حضرت علی اصغر (ع) را به جهان فریاد می‌زند؛ و رباب مادر کودک عطشان دشت کربلا امروز در میان اشک‌های بیقرار مادران این دیار حکایت داغ و مصیبت را روایت می‌کند.

آئین شیرخوارگان حسینی مازندران؛ نذر کودک تشنه لب کربلا و کودکان شهید میناب

اینجا مازندران است؛ و دیار علویان سیاه پوش شش ماهه‌ای است که شعر تشنگی‌اش از دل تاریخ، حلقوم زمان را به آتش می‌کشد؛ و اینجا عشق در رگ‌های حماسه حسینی می‌جوشد؛ در نخستین جمعه ماه عزای اباعبدالله (ع).

اینجا مازندران است و از ساعات نخستین صبح آدینه سربند‌های یا حسین (ع) و یا ابالفضل (ع) و یا علی اصغر (ع) بر پیشانی شیرخوارگانی بسته شد که پا در رکاب مولایشان شدند و میدان داری می‌کنند؛ و اینجا هنوز کربلا جریان دارد؛ در دل این مردم؛ و پرچم حسین (ع) بر بام خانه‌ها و سر در منازل در اهتزاز است؛ اینجا مردمانش برای حسین (ع) سنگ تمام می‌گذارند در عاشورا و تاسوعایی که در دل امت اسلام حماسه‌ تشنگی و علقمه و عباس (ع) دارد؛ و امروز جمعه معطر به نام مولاست؛ و به نام حضرت علی اصغر (ع) آئین شیرخوارگان حسینی در نقاط مختلف دیار علویان به صحنه‌ای برای نمایش پیوند عمیق مادران ایرانی با فرهنگ عاشورا، ایثار و پاسداشت مظلومیت اهل بیت (ع) تبدیل شده است.

اما امسال این مراسم رنگ و بوی دیگری دارد؛ اینجا همان عطر عاشورایی کودکان شهید مدرسه میناب در هق هق سوگ و عزا جاری است؛ و یک بار دیگر مادران مازندرانی در فراخوانی عزای کودک رباب با آرمان‌های عاشورایی تجدید عهد و پیمان می‌کنند که شیرخوارگانشان را در مسیر ایمان، مقاومت و ولایتمداری تربیت کنند و مدافعان حقیقی حق و حقیقت به جامعه تحویل دهند.

و اینجا مادران عزادار مویه کنان از آنچه در دل دارند به زبان آوردند و بر مظلومیت کودکان شهید گریستند و فریاد زدند: «دشمنان اسلام بدانند راه شهیدان مان از کربلای حسین تا کربلای ایران ادامه دارد و فرزندان مان در مکتب اباعبدالله درس آزادگی و سربازی امام زمان (عج) را می‌آموزند»؛ و امروز در این آئین باشکوه و عظمت، یاد نوزادان و کودکان شهید جنگ رمضان، از نوزاد سه روزه گذفته تا کودک ۲۲ روزه و دیگر شهدای خردسال، به‌عنوان نماد مظلومیت و سندی از جنایت دشمنان ملت ایران، زنده شد و مادران حسینی بر ضرورت پاسداشت خون این شهیدان تأکید کردند.

آئین شیرخوارگان حسینی یک بار دیگر نذر کودک تشنه لبی شد که با لب عطشان شعر آزادگی سرود و مکتب امام حسین (ع) را پرچمی شد که تا ظهور منجی بشریت در اهتزاز خواهد ماند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین