قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجدداً بسته شد
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا صل الله علیه و آله در بیانیهای با اشاره به نقض عهد دشمن آمریکایی صهیونی در خصوص عدم رعایت آتش بس در همه جبههها، خبر از انسداد تنگه راهبردی هرمز داد.

بیانیه قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا به این شرح است:
وَإِنْ نَکَثُوا أَیْمَانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِی دِینِکُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لَا أَیْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ (۱۲ توبه)
نظر به بدعهدی و پیمانشکنی آشکار آمریکا نسبت به عدم اجرای بند اول تفاهمنامه پایان جنگ، و در واکنش به نقض بیوقفه و مستمر آتشبس توسط رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و کشتار بیرحمانه و آوارگی صدها هزار نفر از مردم مظلوم این سرزمین و همچنین با توجه به عدم عقبنشینی نیروهای اشغالگر صهیونی از اراضی جنوب لبنان، اعلام میدارد تنگه هرمز به روی تردد شناورها بسته خواهد شد.
متذکر میگردد این گام اول پاسخ به عهدشکنی دشمن است و در صورت ادامه تجاوز گامهای بعدی برای پایبند کردن دشمن به اجرای تعهدات برنامه ریزی و اقدام خواهد شد.
انتهای پیام/ 119
