حماسه‌ای دیگر در وداع با رهبر/ ۸

ملت ما در وداع با رهبر شهید دوباره حماسه‌ساز می‌شود

فعال جهادی با بیان اینکه ملت ایران در وداع با رهبر شهید دوباره حماسه‌ساز می‌شود، گفت:
کد خبر: ۸۴۲۷۲۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۳ - 21June 2026

«محسن بغلانی» ایثارگر و فعال جهادی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس با اشاره به شخصیت چندبعدی و «جمع‌کننده ضدین» امام خامنه‌ای (ره) به بیداری مجدد ملت ایران پس از شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار داشت: مردم امروز نیازی به دعوت ندارند، بلکه خود به سوی تشییع پیکر رهبر شهید سرازیر خواهند شد.

محسن بغلانی

بغلانی در پاسخ به این پرسش که درخشان‌ترین تصویر از رهبر شهید در ذهن او چیست، بیان کرد: تمام آنچه از آن امام شهید (اعلی‌الله مقامه الشریف) در ذهن دارم درخشان است و قادر نیستم یک نکته خاص را به‌عنوان درخشان‌ترین وجه یا تصویر از ایشان ذکر کنم. اما شخصیت چندبعدی و نیز جمع ضدین در شخصیت ایشان، قطعا یکی از درخشان‌ترین وجوه شخصیت نورانی امام شهیدمان است.

وی با یادآوری سیره امیرالمؤمنین (ع) افزود: در احوال حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) می‌خوانیم؛ شخصیتی که در میدان نبرد آنگونه شمشیر می‌زد که ذوالفقار خم می‌شد، وقتی به کودک یتیم یا فردی ناتوان می‌رسید چنان نرم و منعطف بود که اسبِ یتیم و باربر ناتوان می‌شد. همین را در امام شهیدمان می‌بینیم؛ کسی که در برابر دشمن چنان پر ابهت ظاهر می‌شود که از یک تشر او دست و پای خودشان را جمع می‌کردند و ما این را در واقعه منا به عینه دیدیم، و یا در مقابل نفوذی‌ها و لیبرال‌ها (به قول خودشان) از چپ و راست شمشیر می‌زند، وقتی به فرزندان شهید یا خانواده شهید می‌رسد چنان مهربان ظاهر می‌شود که برای دوست و دشمن باورپذیر نیست.

او در ادامه به دو صحنه ظاهری مورد علاقه خود اشاره کرد و گفت: از نظر ظاهری من به دو تصویر مقتدرانه از ایشان را خیلی علاقه دارم؛ اول صحنه حضور ایشان در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشگاه امام حسین (ع) بود که پیشاپیش امرا و سرداران حرکت می‌کردند و دیگر هنگام عبور از در و ورود به محوطه حیاط بیت بود که در هر دو صلابتی علی‌گونه همراه با محبتی پیامبرگونه و پدرانه از ایشان دیده می‌شد.

بغلانی درباره نحوه دعوت مردم به شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید، به سخنان امام در مورد آیت‌الله طالقانی استناد کرد و گفت: حضرت امام خمینی (رحمةالله علیه) هنگام ارتحال آیت‌الله طالقانی فرمودند: «عمر طولانی این عیب را دارد که هر روز عزیزی را از دست می‌دهد و به سوگ شخصیتی می‌نشیند و در غم برادری فرو می‌رود.» من نیز مانند شکیبی اصفهانی باید بگویم: شب‌های هجر را گذراندیم و زنده‌ایم/ ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود.

وی با یادآوری سخنان امام خمینی درباره شهید بهشتی که فرمودند «بهشتی در این مملکت مظلوم زیست. تمام مخالفین اسلام و مخالفین این کشور حملۀ مستقیم‌شان را به ایشان و بعضی دوستان ایشان کردند» اظهار داشت: من با توجه به تجربه‌ای که از دوران رحلت امام عظیم‌الشأن (ره) دارم و با توجه به شخصیت مقتدر و مظلوم امام شهیدمان، می‌خواهم این سخن امام راحل (ره) را عاریه بگیرم و بگویم شهادت امام شهید ما در برابر مظلومیت ایشان کوچک می‌نماید. دشمن خارجی، لیبرال‌های داخلی، منافقین و حتی تعدادی از یاران دیروز ایشان را مورد حمله مستقیم خود قرار داده‌اند و شهادت ایشان در اوج مظلومیت، با زبان روزه و لب تشنه، همه باعث شد تا این ملت بیدار و مبعوث شود.

این فعال جهادی تأکید کرد: این ملت امروز نیاز به دعوت ندارد و حماسه‌ای دیگر خواهند آفرید. تشییع حضرت امام (ره) بزرگترین تشییع تاریخ نام گرفت و وداع و تشییع امام شهید با آن نحوه شهادت که یادآور شهادت پدران خویش، امام علی (ع) و امام حسین (ع) بود، جای خود را دارد.

در پایان بغلانی درباره برنامه‌های خود برای حضور در مراسم و فعالیت‌های پس از آن توضیح داد: ان‌شاءالله با تمامی اعضای خانواده حضور خواهیم داشت، همان‌گونه که برای تشییع پیکر حاج قاسم حاضر شدیم. البته پس از آن نیز به احتمال قوی در موکب پذیرایی از مسافران حضور در مراسم، که در مسیر تهران به مشهد از سوی مدیریت کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان برپا خواهد شد، به عنوان خادم انجام وظیفه خواهم کرد. همچنین پژوهش و نویسندگی پادکست برای رادیو رضوی درباره امام شهیدمان را به عهده خواهم داشت.

انتهای پیام/ 122

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین