مستندسازی وضعیت گلزار‌های شهدا برای جذب اعتبارات ملی الزامی است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: امنیت و آرامش امروز جامعه مرهون جانفشانی شهداست و هیچ‌گونه کمبود اعتبار یا مانع اجرایی نباید روند خدمت‌رسانی در این حوزه را متوقف کند.
کد خبر: ۸۴۲۸۵۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۴ - 21June 2026

​به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، سید  «مجتبی علوی مقدم» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی امروز (یکشنبه) در جلسه ساماندهی گلزار شهدا، اظهارداشت: امنیت و آرامش امروز جامعه مرهون جانفشانی شهداست و هیچ‌گونه کمبود اعتبار یا مانع اجرایی نباید روند خدمت‌رسانی در این حوزه را متوقف کند.

وی با تأکید بر بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های استان برای تکمیل این طرح، افزود: مستندسازی آخرین وضعیت ساماندهی گلزار‌های شهدای استان برای جذب اعتبارات ملی ضروری است و دستگاه‌های متولی باید گزارش‌های دقیق و مستندی از اقدامات خود ارائه دهند.

علوی مقدم با بیان اینکه تخصیص اعتبارات ملی بر اساس عملکرد استان‌ها انجام می‌شود، گفت: تسریع در تکمیل این طرح‌ها و مستندسازی اقدامات انجام‌شده ضرورت دارد.

وی افزود: ساماندهی قبور مطهر شهدا و سایر گلزار‌های شهدا باید در اعتبارات دهیاری‌ها پیش‌بینی شود و در بودجه سالانه دهیاری‌ها نیز ردیف مشخصی برای مرمت و نگهداری این اماکن در نظر گرفته شود.

علوی‌مقدم همچنین بر فعال‌سازی هیأت امنای گلزار شهدای گمنام و شهدا تأکید و تصریح کرد: با تشکیل و فعالیت منسجم این هیأت‌ها، برنامه‌های اجرایی با دقت و انسجام بیشتری دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به ضرورت تکمیل ساماندهی گلزار‌های شهدا تا پایان سال جاری اظهارداشت: اجرای این برنامه نیازمند زمان‌بندی مشخص و مشارکت جدی شورا‌های اسلامی شهر و روستا است. همچنین یکسان‌سازی سنگ‌قبرها، تنظیم ارتفاع قبور و توجه به زیبایی‌های بصری باید در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است؛ در این جلسه اعلام شد از مجموع ۳۸۷ گلزار شهدا و دو هزار و ۷۵۵ مزار مطهر شهید در استان، تاکنون ۹۱.۷۳ درصد گلزار‌ها و ۹۶.۱ درصد مزار‌ها به طور کامل ساماندهی شده‌اند. برای اتمام کامل برنامه ساماندهی گلزار شهدای استان، حدود ۷ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

انتهای‌پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین