حجت الاسلام موسوی مقدم: تشییع رهبر شهید نمایش اقتدار نظام و انسجام ملی است

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تبیین ابعاد تمدنی و سیاسی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، آن را فراتر از یک آیین تشییع معمولی و نمایشی از «پیوند قلبی مردم با ولایت فقیه» دانست.
کد خبر: ۸۴۳۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۳ - 22June 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سیدرمضان موسوی‌مقدم»، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امورایثارگران در یازدهمین نشست ستاد بزرگداشت پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی (قدس سره) که امروز دوشنبه یکم تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار شد، اظهار داشت: مراسم پیش رو، یک تشییع معمولی و عادی نیست؛ بلکه رویدادی در نوع خود بی‌نظیر است که لایه‌های عمیق فرهنگی، سیاسی و ارزشی را در دل خود دارد. این مراسم، پیش از هر چیز، نمایشی از اقتدار نظامِ مقدس جمهوری اسلامی است که ثابت می‌کند ولایت فقیه، نه صرفاً در ساختار قانونی، بلکه در قلوب تک‌تک مردم حاکمیت دارد؛ چرا که حکمران واقعی، آن کسی است که در قلب مردم جای داشته باشد.

موسوی مقدم

وی با اشاره به پیام‌های راهبردی این حماسه افزود: این تشییع، بستری برای ابراز خشم و غضب مقدس ملت ایران نسبت به دشمنان مکار و خون‌آشام است؛ دشمنانی که دست‌شان به خون پاک بهترین بندگان خدا آلوده است و جامعه اسلامی آن‌ها را مهدورالدم می‌داند و خواستار مجازات قاطع آنان است.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید با تأکید بر تأثیر این رویداد بر انسجام ملی، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی برای عبور از این برهه‌ی خطیر و این ذبح عظیم، نیازمند وحدت کلمه است. این مراسم، نماد بیعت مجدد مردم با آرمان‌های رهبر شهیدشان و عامل پیوند و انسجام تمامی اقوام و قومیت‌های ایرانی است. در پایان این مراسم، جهانیان ایرانی را مشاهده خواهند کرد که در جایگاه بلند دموکراسی، استقلال و اقتدار سیاسی، با صلابت قد علم کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم در بخش عملیاتی سخنان خود، بر لزوم هماهنگی حداکثری تأکید کرد و گفت: تمامی اقدامات این ستاد باید دقیقاً در راستای سیاست‌های کلان نظام باشد. این یک مراسم مردمی است و دولت، خادم و پشتیبان مردم در این عرصه خواهد بود. از تمامی استانداران و مسئولان استانی انتظار می‌رود که با تمام توان و فراتر از رویه‌های اداری معمول، پای کار بیایند.

وی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به اقشار خاص، تصریح کرد: باید سیستم‌های اداری و خدماتی برای میزبانی ویژه از جامعه ایثارگری، به‌ویژه جانبازان گرانقدر و خانواده‌های معزز شهدا که مشتاقانه در این مراسم حضور خواهند یافت، بسیج شوند. ارائه خدمات شایسته به این عزیزان، اولویت اصلی ما در این ستاد است.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین