پویش «مهر حسینی، نذر خون» در اصفهان آغاز شد

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از آغاز پویش «مهر حسینی، نذر خون» همزمان با فرارسیدن ماه محرم در این استان خبر داد و گفت: از مردم به‌ویژه جوانان و بانوان برای مشارکت در این طرح دعوت می کنیم.
کد خبر: ۸۴۳۰۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۲ - 22June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «کیان دهراب‌پور» مدیرکل انتقال خون استان اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران وفادار ایشان اظهار داشت: پویش «مهر حسینی، نذر خون» از ابتدای ماه محرم در استان اصفهان آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.

 

نذر خون

وی افزود: این پویش فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و توسعه فرهنگ اهدای خون در جامعه است و می‌تواند با مشارکت مردم، به تأمین ذخایر خونی مراکز درمانی کمک قابل توجهی کند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به نیاز مستمر بیماران به خون و فرآورده‌های خونی تصریح کرد: در روز‌های گرم سال معمولاً میزان مراجعه برای اهدای خون کاهش پیدا می‌کند، در حالی که نیاز بیماران به خون همیشگی و حیاتی است.

دهراب‌پور ادامه داد: از مردم نوع‌دوست استان، به‌ویژه جوانان و بانوان دعوت می‌کنیم با حضور در مراکز انتقال خون و نذر خون خود در این ایام معنوی، یاریگر بیماران نیازمند باشند.

وی خاطرنشان کرد: هر واحد خون اهدایی می‌تواند جان حداقل سه بیمار را نجات دهد، بنابراین مشارکت مردم در این پویش می‌تواند نقش مهمی در کمک به بیماران و نجات جان انسان‌ها داشته باشد.

انتهای پیام

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین