روایت وال‌استریت‌ژورنال از حضور بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال با این ادعا که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از پاییز گذشته به ایران بازگشته‌اند، گفت: آیا آن‌ها می‌توانند از نطنز، فردو و اصفهان بازدید کنند؟ و برای چه کاری؟
کد خبر: ۸۴۳۱۰۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۶ - 22June 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژورنال امروز (دوشنبه) در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» در خصوص برخی اخبار پیرامون حضور کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران ادعا کرد: یادآوری می‌کنم که بازرسان آژانس از پاییز گذشته به ایران بازگشته‌اند. برای بازدید از بوشهر، TRR و سایر مراکز (هسته‌ای).

لارنس

خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در این‌خصوص ادامه داد: بنابراین جزئیات مهم هستند. آیا آنها می‌توانند از نطنز، فردو و اصفهان بازدید کنند؟ و برای چه کاری؟ و تأسیسات غنی‌سازی جدیدی که هرگز به آن نرسیدند؟

این در حالی است که «جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا، امروز در کنفرانسی خبری در بورگن‌اشتوک سوئیس درباره رایزنی‌ها با ایران، ادعا کرد که تهران پذیرفته که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بار دیگر به این کشور بازگردند و آن را گامی بسیار مهم توصیف کرد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین