جلایی: ملت ایران در مقاومت وحدت دارد

استاد دانشگاه با بیان اینکه امروز به وحدت کلمه نیاز داریم، وحدت حول محور اسلام را رمز پیروزی ملت ایران دانست و گفت: ملت ایران در مقاومت وحدت دارد.
کد خبر: ۸۴۳۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۴ - 26June 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «بهروز جلایی» استاد دانشگاه ظهر امروز در مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی و ۷۲ کبوتر خونین‌بال که در مصلی امام خمینی (ره) رشت برگزار شد ضمن گرامیداشت شهدای دستگاه قضا به ویژه شهدای واقعه هفتم تیر، اظهار داشت: قوه قضائیه یکی از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی است که از عدالت، پاسداری می‌کند.
رشت
وی با اشاره به فراز و فرود‌های دستگاه قضایی در مسیر اهداف طراحی و برنامه ریزی شده، خروجی قابل قبول این قوه در مسیر پاسداری از عدالت را یادآور شد و تاکید کرد: اگر اعتماد مردم به دستگاه قضا نبود، این حجم از مراجعات و پرونده‌های قضایی را شاهد نبودیم، یعنی آحاد مردم برای احقاق حقشان به دستگاه قضایی امید دارند.
 
این کارشناس علوم سیاسی، هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی (۶ لغایت ۱۲ تیر) را مصادف با جنایت‌های آشکار آمریکا علیه ملت ایران در پیش چشم جهانیان دانست و بیان کرد: نامگذاری این هفته با تدبیر رهبر شهید انجام شد تا فرصتی برای تبیین حقوق بشر مد نظر آمریکای جنایتکار باشد، زیرا دولت‌های شیطانی مانند ایالات متحده آمریکا از حقوق بشر به عنوان ابزار جنایت علیه ملت‌ها استفاده می‌کنند.
 
جلایی حضور آمریکا در ایران را از اواخر دوره قاجار دانست و اضافه کرد: نفوذ عوامل آمریکا در ساختار‌های اداری - اقتصادی کشور تا دوران پهلوی ادامه پیدا کرد و لذا در برخی وقایع و حوادث تاریخی، شاهد برگردان جنایت‌های آمریکا و تطهیر و سفیدسازی این جنایت‌ها هستیم.
 
وی ماهیت انقلاب اسلامی را در ستیز با ماهیت‌های استکباری مانند آمریکا دانست و گفت: ۲۵۰ سال از اعلام استقلال آمریکا می‌گذرد و این کشور تا به امروز، بیش از ۴۵۰ مداخله و حرکت نظامی خارج از مرز داشته؛ این اقدامات در قرن بیستم به ویژه ۳۶ سال اخیر، افزایش قابل توجهی داشته و با کل تاریخ آمریکا برابری می‌کند و لذا شاهد ۲۶۰ مورد مداخله نظامی مستقیم و غیر مستقیم آمریکا در جهان هستیم.
 
این استاد دانشگاه با بیان اینکه دشمنی آمریکا با ملت ایران در دو جنگ تحمیلی سال ۱۴۰۴ کاملا عیان شد، خاطرنشان کرد: ناو آمریکایی در سال ۱۳۶۹ هواپیمای ایرباس ایران را با ۲۹۰ سرنشین هدف قرار داد و فرمانده و پرسنل این ناو، مدال افتخار دریافت کردند.
 
وی با تاکید بر لزوم تبیین ریشه‌های دشمنی آمریکا با ملت ایران و ملت‌های جهان با ابزار حقوق بشر، ادامه داد: آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم قدرت مضاعف گرفت، اما خیلی زود دریافت که باید جهان را با ابزار‌های غیر نظامی اداره کند و لذا بعد از جنگ جهانی دوم، سازمان ملل متحد، با رویکرد‌های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی تعریف شد تا آمریکا با واژگان زیبا و عامه پسند، به غارت منابع دنیا ادامه دهد.
 
جلایی دادگاه لاهه و شورای امنیت و یونیسف و فائو و... را جلوه‌هایی از حقوق بشر آمریکایی دانست که با مداخله در امور کشور‌ها همراه شده و تاکید کرد: آمریکا در مسیر ثبات سازی غارت بین المللی خود، مخالفانش را ضد حقوق بشر نشان می‌دهد و آنان را تروریست و غیر نرمال در جامعه جهانی معرفی می‌کند.
 
وی با اشاره به عملیات روانی عوامل آمریکا هم در دوره قاجار و هم در دوره پهلوی اول و دوم برای نفوذ در ذهنیت دانشگاهیان و روشن فکران و روحانیت و روزنامه نگاران و...، متذکر شد: نفوذی‌های آمریکا در ایران تلاش کردند تا مردم ایران را مشکل اصلی این دشمنی‌ها نشان دهند که باید اصلاح شوند.
 
این کارشناس علوم سیاسی با تاکید بر لزوم افشای جنایت‌های آمریکا زیر نقاب حقوق بشر، خاطرنشان کرد: قوانین و سیاست‌های آمریکا توام با آمریکاستیزی است، یعنی آمریکا در کشور‌هایی که شعار «مرگ بر آمریکا» سر نمی‌دهند هم جنایت می‌کند.
 
وی با اشاره به سرنگونی دولت مصدق توسط آمریکا، اضافه کرد: آمریکا ساواک را ایجاد کرد تا از رژیم پلید پهلوی در مقابل انقلابیون حمایت کند؛ عوامل ساواک نیز توسط رژیم صهیونیستی آموزش دیدند؛ این در حالی است که شعار «مرگ بر آمریکا» اولین بار در سال ۱۳۳۵ توسط مردم ایران و در جریان وقایع ۱۶ آذر و شهادت دانشجویان سر داده شد.
 
جلایی جنایت‌های آمریکا در ایران و فلسطین و عراق و افغانستان و آمریکای لاتین و... را یادآور شد و گفت: از کودتای طبس و جنگ هشت ساله تا جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، سازمان‌های بین المللی ابزار دست آمریکا بوده‌اند؛ این در حالی است که ایران عضو سازمان ملل متحد است و هیچ کشوری حق ندارد به کشور عضو این سازمان هجمه ببرد، اما سازمان ملل نه تنها این آسیب‌ها و شهادت‌ها را محکوم نکرد، بلکه جلسه برگزار کرد تا ایران را محکوم کند.
 
این استاد دانشگاه آمریکاستیزی را در ذات آمریکا دانست؛ نه شعار «مرگ بر آمریکا»‌ی ملت ایران و بیان کرد: آمریکا از ناو هواپیمابر و پهپاد‌های جاسوسی و تحریم‌های اقتصادی به عنوان ابزار دیپلماتیک استفاده می‌کند تا چیزی را که به زور به دست نیاورده، با حرف بگیرد.
 
وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره) و رهبر شهید و همه یاران شهید انقلاب اسلامی، عصبانیت آمریکا را به واسطه استقلال ما دانست و تاکید کرد: استقلال طلبی و آزادی خواهی ملت ایران ریشه در دین اسلام دارد.
 
جلایی روایت سازی‌های دشمن را برای ایجاد یاس و ناامیدی و تردید و اختلاف در ملت ایران دانست و گفت: دشمن برای تضعیف تاب آوری مردم و ایجاد خطای محاسباتی در مسئولان برنامه ریزی کرده است. امروز همه مسئولان نظام خدمتگزار ملت و کشور هستند و باید وحدت خودمان را حفظ کنیم.
 
وی با بیان اینکه ملت مبعوث شده ایران در چهار ماه گذشته از جنگ رمضان، در میدان حضور داشتند و از نظام دفاع کردند، افزود: نباید اجازه دهیم که دشمن آن چیزی را که در جنگ سخت به دست نیاورده، با مذاکره به دست آورد لذا در این مسیر به وحدت کلمه نیاز داریم، زیرا به فرموده معمار کبیر انقلاب و تاکید رهبر شهید، وحدت حول محور اسلام، رمز پیروزی است.
 
این اسناد دانشگاه مقاومت در وحدت را موجب ظهور و بروز امداد الهی برای ملت ایران دانست و بیان کرد: اگرچه جهانیان شاهد جنایت میناب و ترور رهبر و دانشمندان و آحاد ملت و تخریب زیرساخت‌های کشور بود، اما این ملت در مقابل دروغ و تزویر آمریکا ایستاد و هزینه آن را پرداخت کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین