آیین «نفس‌های سوخته» در فرهنگسرای ملل برگزار می‌شود

آیین گرامیداشت شهدای بمباران شیمیایی سردشت با عنوان «نفس‌های سوخته» روز ششم تیرماه همزمان با سالروز این واقعه تاریخی در فرهنگسرای ملل برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۴۳۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۶ - 27June 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، آیین گرامیداشت شهدای بمباران شیمیایی سردشت با عنوان «نفس‌های سوخته» روز شنبه، ششم تیرماه از ساعت ۱۶ در فرهنگسرای ملل برگزار می‌شود.

نفس های سوخته

این برنامه که همزمان با سالروز بمباران شیمیایی سردشت برگزار می‌شود، در دو بخش همایش و نمایشگاه عکس میزبان شهروندان و علاقه‌مندان خواهد بود. در بخش همایش، ابعاد انسانی و پیامد‌های این جنایت جنگی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در بخش نمایشگاهی نیز مجموعه‌ای از تصاویر مرتبط با بمباران شیمیایی سردشت و آثار ماندگار آن بر زندگی مردم این شهر به نمایش گذاشته می‌شود.

«نفس‌های سوخته» با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای بمباران شیمیایی سردشت، تبیین مظلومیت قربانیان سلاح‌های شیمیایی و ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و صلح برگزار می‌شود.

بمباران شیمیایی سردشت در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۶ توسط رژیم بعث عراق انجام شد و به عنوان نخستین حمله شیمیایی گسترده علیه یک منطقه مسکونی در جهان شناخته می‌شود؛ رخدادی که صد‌ها شهید و هزاران مصدوم بر جای گذاشت و آثار آن همچنان بر زندگی مردم این شهر سایه افکنده است.

این مراسم شنبه ششم تیرماه از ساعت ۱۶در فرهنگسرای ملل واقع در بزرگراه صدر، بلوار قیطریه، پارک قیطریه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین