پیش‌بینی حضور ۱۸ تا ۳۵ میلیون نفر در مراسم تشییع امام شهید

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اعلام پیش‌بینی حضور ۱۸ تا ۳۵ میلیون نفر در آیین‌های وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر امام شهید در تهران، قم، عراق و مشهد، گفت: تمامی ظرفیت‌های پلیس برای مدیریت ترافیک، اعمال محدودیت‌های تردد و تأمین امنیت این مراسم به کار گرفته خواهد شد.
کد خبر: ۸۴۳۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۹ - 27June 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سردار «احمد کرمی‌اسد» رئیس پلیس راه راهور فراجا امروز (شنبه) در هشتاد و ششمین جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی با موضوع هماهنگی اقدامات مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید و طرح ترافیکی اربعین ۱۴۰۵، اظهار داشت: مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود و آیین تشییع نیز روز ۱۵ تیرماه در تهران انجام خواهد شد.

پلیس

سردار کرمی اسد افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، روز ۱۶ تیرماه مراسم تشییع در شهر قم برگزار می‌شود، روز ۱۷ تیرماه پیکر مطهر در کشور عراق تشییع خواهد شد و روز ۱۸ تیرماه نیز مراسم تشییع و تدفین در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به پیش‌بینی وضعیت آب و هوایی در مسیرهای برگزاری مراسم گفت: این اطلاعات برای برنامه‌ریزی بهتر و مدیریت حضور گسترده زائران و عزاداران در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار گرفته است.

وی با اشاره به برآوردهای انجام‌شده درباره میزان مشارکت مردم در این مراسم عنوان کرد: گزارش‌ها نشان می‌دهد بین ۳۰ تا ۳۵ درصد جمعیت کشور در این مراسم حضور خواهند داشت. همچنین شهردار تهران حضور ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر را در پایتخت پیش‌بینی کرده و استاندار خراسان رضوی نیز از آمادگی برای حضور جمعیتی بین هشت تا ۱۰ میلیون نفر در مراسم مشهد خبر داده است.

سردار کرمی اسد افزود: علاوه بر هموطنان، زائران و هیأت‌هایی از کشورهای عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان، افغانستان، هند، پاکستان و برخی دیگر از کشورهای منطقه نیز برای حضور در این مراسم اعلام آمادگی کرده‌اند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره برآوردهای عملیاتی پلیس گفت: برای شهر تهران حضور حداقل ۶ میلیون و حداکثر ۱۷ میلیون نفر پیش‌بینی شده است. همچنین در شهر مقدس مشهد حضور بین سه و نیم تا هشت میلیون نفر و در شهر قم حضور بین سه تا پنج میلیون نفر برآورد شده است.

وی ادامه داد: بر اساس سناریوهای طراحی شده، در پایین‌ترین سطح برآورد، حضور حدود ۱۸ میلیون نفر و در بالاترین سطح، حضور تا ۳۵ میلیون نفر در مجموع مراسم‌های پیش‌بینی شده وجود دارد.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به اقدامات پلیس برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم گفت: جلسات متعددی با رؤسای پلیس راه و راهور استان‌های درگیر که مجریان اصلی مدیریت ترافیک هستند برگزار شده و محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی متناسب با هر مراسم اعمال و از طریق رسانه‌ها به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی افزود: حداکثر ظرفیت نیروی انسانی پلیس با صدور ابلاغ آماده‌باش، عمدتاً به صورت داوطلبانه و انتخابی، برای مدیریت ترافیک، هدایت زائران و برقراری نظم در مسیرهای برگزاری مراسم به کار گرفته خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین بر ضرورت توجه به ملاحظات امنیتی تأکید و بیان کرد: با توجه به شرایط موجود کشور، تمامی سناریوهای احتمالی از جمله تهدیدهای امنیتی، اقدامات خرابکارانه، حملات مسلحانه، احتمال سوءاستفاده از تجمعات و سایر مخاطرات احتمالی در برنامه‌ریزی‌های پلیس پیش‌بینی شده است.

سردار کرمی‌اسد خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های مسئول با هماهنگی کامل، آمادگی لازم را برای مدیریت شرایط مختلف و تأمین امنیت و نظم این مراسم دارند.

انتهای پیام/241

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین