فرمانده انتظامی کردستان بر تداوم و تقویت تأمین امنیت در استان تأکید کرد

سردار الهی فرمانده انتظامی استان کردستان با تسلیت شهادت دو مأمور فراجا در شهرستان بانه، بر تداوم مسیر تأمین امنیت تأکید کرد.
کد خبر: ۸۴۴۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۰ - 27June 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «یحیی الهی» فرمانده انتظامی استان کردستان، در حاشیه مراسم تشییع شهید سرباز وظیفه «مارتین احدی» در سقز، در واکنش به شهادت دو تن از کارکنان انتظامی شهرستان بانه در حمله تروریستی به ایست و بازرسی سبدلو، این حادثه را نشانه‌ای از ایثار و فداکاری نیرو‌های حافظ امنیت دانست و بر استمرار راه شهدا در پاسداری از آرامش جامعه تأکید کرد.
 
فرمانده انتظامی کردستان بر تداوم و تقویت تأمین امنیت در استان تأکید کرد
 
وی با اشاره به نقش نیرو‌های انتظامی در حفظ امنیت و ثبات کشور اظهار داشت: امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران حاصل مجاهدت، ازخودگذشتگی و حضور شبانه‌روزی نیرو‌هایی است که بی‌ادعا در نقاط مختلف کشور از جان و آسایش مردم صیانت می‌کنند.
 
فرمانده انتظامی استان کردستان با محکوم کردن اقدام تروریستی اخیر در بانه افزود: دشمنان همواره در تلاش بوده‌اند با اقدامات کور و ناجوانمردانه، امنیت و اقتدار ایران اسلامی را هدف قرار دهند، اما چنین اقدامات مذبوحانه‌ای هرگز خللی در اراده و عزم نیرو‌های جان‌برکف انتظامی برای انجام مأموریت‌های خود ایجاد نخواهد کرد.
 
وی تصریح کرد: شهدای انتظامی با نثار جان خود، امنیت و آرامش را برای جامعه به ارمغان آورده‌اند و راه پرافتخار آنان با استقامت و ایستادگی همکارانشان ادامه خواهد یافت.
 
الهی ضمن تسلیت و تبریک شهادت استواریکم «محمد حسن‌بیگی» و سرباز وظیفه «مارتین احدی» به رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده‌های معظم شهدا، کارکنان انتظامی و مردم استان کردستان، تأکید کرد که فرهنگ ایثار و شهادت همچنان پشتوانه اقتدار و امنیت کشور خواهد بود.
 
بر اساس این گزارش، استواریکم محمد حسن‌بیگی و سرباز وظیفه مارتین احدی شامگاه گذشته در پی حمله تروریستی به نیرو‌های تأمین‌کننده نظم و امنیت عمومی در ایست و بازرسی سبدلو شهرستان بانه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین