اعلام آمادگی جامعه فوتبال خوزستان برای حضور مستمر در سنگر خیابان
«عبدالکاظم طالقانی» رئیس هیات فوتبال استان خوزستان امروز در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در اهواز، ضمن تسلیت تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار داشت: جامعه فوتبال خوزستان از آغاز جنگ رمضان در کنار دیگر اقشار آمادگی خود را خارج از حیطه ورزش برای جان فداشدن در راه کشور اعلام کردند.

وی افزود: همزمان با حضور پیوسته جامعه فوتبال در حوزه ها و سنگرهای مختلف، موکب هیئت فوتبال خوزستان پا به پای مردم با نام «لبیک یا خامنه ای» در منطقه گلستان اهواز برپاست و هر شب شاهد حضور اهالی فوتبال، سرپرستان، مربیان و بازیکنان در این موکب هستیم.
رئیس هیات فوتبال استان خوزستان گفت: قدرت و تاثیرگذاری فوتبال را همه دنیا در جام جهانی اخیر مشاهده کردند و جامعه متعهد فوتبال ما که در میان مردم جایگاه و محبوبیت ویژه ای دارند در این ایام به صورت جهادی در کنار نظام، انقلاب، مردم و نیروهای مسلح بودند و با پیام های خود اعلام انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام نمودند.
طالقانی یادآور شد: موکب هیئت فوتبال خوزستان در منطقه گلستان اهواز هر شب آماده میزبانی از جامعه ورزش و فوتبال استان است و تا زمانی که نیاز باشد، ورزشکاران ما در این مکان، پرچم مقدس کشور و بیرق اباعبدالله الحسین (ع) را برافراشته نگه خواهند داشت.
انتهای پیام/
