رضایتی: ترویج فرهنگ نمازنقش مهمی درافزایش تاب آوری جامعه دارد

مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام گفت: ترویج فرهنگ نماز نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی، تقویت ارزش‌های اخلاقی و افزایش تاب‌آوری جامعه دارد و توسعه این فریضه الهی باید با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دنبال شود.
کد خبر: ۸۴۴۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۰ - 28June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، «فیض‌الله رضایتی» مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام  صبح امروز در نشست شورای اقامه نماز شهرستان دهلران اظهار داشت: اقامه نماز تنها یک وظیفه فردی نیست، بلکه مسئولیتی اجتماعی است که آثار و برکات آن در استحکام بنیان‌های فرهنگی و افزایش تاب‌آوری جامعه نمایان می‌شود.

 

فرهنگ نماز

وی با بیان اینکه نماز نقش مهمی در تربیت انسان و تقویت فضایل اخلاقی دارد، افزود: جامعه‌ای که فرهنگ نماز در آن نهادینه شود، در برابر آسیب‌های اجتماعی، ناهنجاری‌ها و چالش‌های مختلف از استحکام بیشتری برخوردار خواهد بود.

مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام با اشاره به قرار گرفتن شهرستان دهلران در مسیر تردد زائران اربعین حسینی، تأکید کرد: فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب برای اقامه نماز زائران، از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های اجرایی است و باید امکانات لازم در مسیر‌های تردد زائران به‌ویژه نمازخانه‌های بین‌راهی تقویت و تکمیل شود.

رضایتی خاطرنشان کرد: توسعه فضا‌های اقامه نماز در مسیر اربعین، علاوه بر انجام یک تکلیف دینی، اقدامی مؤثر در ارتقای خدمات فرهنگی و مذهبی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به شمار می‌رود.

وی همچنین بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای ترویج فرهنگ نماز تأکید کرد و گفت: اجرای برنامه‌های آموزشی، توسعه نماز جماعت در ادارات و توجه ویژه به نسل جوان از جمله راهکار‌های گسترش این فریضه الهی است.

در ادامه این نشست، مراد یگانه، فرماندار ویژه دهلران نیز با تأکید بر اهمیت اقامه نماز در ادارات و اماکن عمومی اظهار کرد: دهلران به دلیل قرار گرفتن در مسیر زائران اربعین، نیازمند توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و مذهبی است و فرمانداری از برنامه‌های مرتبط با تقویت فرهنگ نماز حمایت خواهد کرد.

وی افزود: تحقق اهداف ستاد اقامه نماز نیازمند مشارکت و هم‌افزایی همه دستگاه‌هاست و انتظار می‌رود ادارات شهرستان نسبت به برگزاری منظم نماز جماعت اهتمام بیشتری داشته باشند.

در پایان این نشست، رفع نواقص نمازخانه‌های بین‌راهی، ایجاد فضا‌های جدید برای اقامه نماز در مسیر اربعین، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کارکنان دستگاه‌های اجرایی و نظارت بر اجرای مصوبات، از مهم‌ترین تصمیمات شورای اقامه نماز شهرستان دهلران اعلام شد.

همچنین در این مراسم، از خدمات حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود رستمی، دبیر پیشین ستاد اقامه نماز شهرستان دهلران تقدیر و حجت‌الاسلام‌والمسلمین گنجی به عنوان دبیر جدید این ستاد معرفی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین