دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان از مدیران رانتی استان انتقاد کرد

دبیر ستاد امر به معروف کردستان با انتقاد از برخی آسیب‌های مدیریتی، گفت: مدیرانی که نتوانسته‌اند از منیت، منفعت‌طلبی و زراندوزی عبور کنند، صلاحیت نمایندگی گفتمان حکمرانی انقلاب را ندارند و نباید ضعف‌های خود را به نام انقلاب و ارزش‌های نظام فاکتور کنند.
کد خبر: ۸۴۴۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۴ - 29June 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی فعال استان کردستان روز دوشنبه به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر با حضور جمعی از فعالان فرهنگی، اجتماعی، نیرو‌های جهادی، هیئت‌های مذهبی و مسئولان استانی در سالن جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان برگزار شد.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان از مدیران رانتی استان انتقاد کرد
 
«محرم وزیری» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، در این مراسم با اشاره به پیوند عمیق میان هویت ملی و مذهبی ایرانیان، اظهار داشت: ملت ایران در طول ۱۴۰۰ سال گذشته توانسته است یک پروژه بزرگ ملی و مذهبی را با موفقیت پیش ببرد؛ پروژه‌ای که ریشه در فرهنگ عاشورا و حادثه کربلا دارد و بسیاری از مفاهیم بنیادین همچون آزادی‌خواهی، عدالت‌طلبی، استقلال، ایثار و شهادت‌طلبی را در ذهن و اندیشه ایرانیان نهادینه کرده است.
 
وی با بیان اینکه فهم ایرانی از آزادی و مقاومت از مکتب عاشورا نشأت می‌گیرد، افزود: همین جهان‌بینی است که به ملت ایران قدرت داده تا در مقاطع مختلف تاریخی در برابر استعمار، استکبار و سلطه‌طلبی ایستادگی کند و از هویت، سرزمین و آرمان‌های خود دفاع نماید.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، حادثه عاشورا را یکی از عمیق‌ترین مؤلفه‌های فرهنگی و تمدنی جامعه ایرانی دانست و تصریح کرد: فرهنگ ایرانی مجموعه‌ای از هویت‌های ملی و مذهبی است که در طول قرن‌ها در هم تنیده شده‌اند و عاشورا یکی از مهم‌ترین کهن‌الگو‌های این فرهنگ محسوب می‌شود؛ الگویی که توانسته روحیه خودباوری، خلاقیت، ایثار و مقاومت را در جامعه ایرانی تقویت کند.
 
وی با اشاره به تأثیر فرهنگ عاشورا در پیشرفت‌های مختلف کشور گفت: روحیه برخاسته از مکتب کربلا به جوان ایرانی این توانایی را داده است که در عرصه‌های علمی، فناوری، دفاعی و مدیریتی نقش‌آفرین باشد و دستاورد‌های بزرگی را برای کشور رقم بزند.
 
وزیری در بخش دیگری از سخنان خود به نقش شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: تربیت انسان‌های بزرگی که در مسیر دفاع از اسلام، انقلاب و ایران جان خود را فدا کردند، بدون تردید ریشه در همین فرهنگ ایثار و شهادت دارد. نسل‌هایی که در دوران دفاع مقدس، جبهه مقاومت و عرصه‌های مختلف خدمت، با روحیه جهادی و انقلابی در میدان حضور یافتند، محصول همین مکتب هستند.
 
وی همچنین با اشاره به جایگاه زنان در فرهنگ اسلامی و واقعه عاشورا، اظهار کرد: برخلاف برخی روایت‌های تحریف‌شده که تلاش می‌کنند اسلام را دینی محدودکننده برای زنان معرفی کنند، حادثه عاشورا یکی از برجسته‌ترین نمونه‌های نقش‌آفرینی زنان در تاریخ است. حضرت زینب (س) در تبیین و انتقال پیام عاشورا نقشی بی‌بدیل ایفا کرد و امروز نیز زنان ایرانی در عرصه‌های مختلف مدیریتی، فرهنگی، اجتماعی و علمی حضوری مؤثر و تعیین‌کننده دارند.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، با بیان اینکه این ظرفیت در جامعه کردی نیز به خوبی قابل مشاهده است، افزود: زنان و مردان استان کردستان در سال‌های گذشته همواره در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی نقش‌آفرینی کرده‌اند و این سرمایه اجتماعی ارزشمند باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
 
وی در ادامه سخنان خود به حوادث جنگ رمضان اشاره کرد و گفت: در روز‌های ابتدایی این رخداد، شرایط خاص و دشواری در استان حاکم بود، اما مردم کردستان بار دیگر نشان دادند که در بزنگاه‌های حساس تاریخی در کنار نظام، انقلاب و کشور خود خواهند ایستاد.
 
وزیری خطاب به فعالان جهادی حاضر در مراسم اظهار کرد: شما عزیزان پیشقراولان یک رستاخیز ملی در کردستان بودید. حضور شما در میدان، فعالیت در موکب‌ها، کمک‌رسانی‌های مردمی، اقدامات فرهنگی و اجتماعی و تلاش برای حفظ آرامش و انسجام جامعه، اقدامی ارزشمند و ماندگار بود که هرگز از حافظه تاریخی این استان پاک نخواهد شد.
 
وی افزود: بسیاری از شما در روز‌ها و شب‌هایی که شرایط دشوار بود، بدون هیچ چشمداشتی در میدان حضور داشتید و آنچه در توان داشتید برای خدمت به مردم و دفاع از ارزش‌ها به کار گرفتید. این حجم از ایثار، تعهد و مسئولیت‌پذیری را نمی‌توان تنها با چند جمله توصیف کرد.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، تأکید کرد: حضور فعال نیرو‌های مردمی، گروه‌های جهادی، هیئت‌های مذهبی و فعالان فرهنگی نشان داد که گفتمان انقلاب اسلامی همچنان در کردستان زنده، پویا و تأثیرگذار است و سرمایه اجتماعی عظیمی در این استان وجود دارد که در مواقع حساس خود را نشان می‌دهد.
 
وی در ادامه به برنامه‌ها و رویکرد‌های جدید این ستاد اشاره کرد و گفت: سیاست کلی ستاد بر پایه نگاه فرصت‌محور به جامعه کُردی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی، نخبگانی و فرهنگی استان استوار شده است.
 
وزیری از تشکیل شورای راهبردی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خبر داد و اظهار کرد: این شورا با حضور جمعی از نخبگان، معتمدان، فعالان اجتماعی و صاحب‌نظران تشکیل شده تا از خرد جمعی برای حل مسائل فرهنگی و اجتماعی استان بهره گرفته شود.
 
وی از فعالان فرهنگی، دانشگاهیان، گروه‌های جهادی و کنشگران اجتماعی دعوت کرد تا ستاد امر به معروف و نهی از منکر را خانه خود بدانند و با ارائه دیدگاه‌ها، پیشنهاد‌ها و نقد‌های سازنده در مسیر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی استان مشارکت کنند.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، همچنین به معرفی برخی مسئولان جدید بخش‌های مختلف ستاد پرداخت و گفت: در حوزه معاونت اجتماعی و فرهنگی، امور دانشگاه‌ها، هیئت‌های اندیشه‌ورز و معاونت بانوان تلاش شده از نیرو‌های متخصص، دانشگاهی و دارای تجربه اجرایی استفاده شود تا ستاد بتواند نقش مؤثرتری در حوزه سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی ایفا کند.
 
وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر ضرورت اصلاح برخی رویه‌های مدیریتی گفت: یکی از مشکلات جدی، فاصله میان گفتار و عمل در برخی حوزه‌های مدیریتی است و بدون تردید نمی‌توان با شعار و ادعا به اهداف انقلاب دست یافت.
 
وزیری تصریح کرد: کارگزارانی که گرفتار منافع شخصی، رانت، منفعت‌طلبی و دنیاگرایی هستند، نمی‌توانند امانتداران شایسته‌ای برای آرمان‌های انقلاب اسلامی باشند و نباید اجازه داد ضعف‌های مدیریتی به نام انقلاب و ارزش‌های نظام نوشته شود.
 
وی همچنین بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی میان نیرو‌های انقلابی تأکید کرد و افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری به هم‌افزایی، سعه صدر، مدارا و همکاری نیاز داریم. نباید اختلافات جزئی و سلیقه‌ای موجب فاصله گرفتن نیرو‌های دلسوز از یکدیگر شود.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، کردستان را سرزمین مجاهدت‌های خاموش توصیف کرد و گفت: خدمت در این استان کاری دشوار، اما ارزشمند و مجاهدانه است و همه نیرو‌های انقلابی، فرهنگی و اجتماعی باید برای ساختن ایرانی آباد، مقتدر و پیشرفته در کنار یکدیگر باقی بمانند.
 
وی با قدردانی از تمامی فعالان جهادی، فرهنگی، اجتماعی و مردمی حاضر در مراسم، خاطرنشان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر خود را خادم این نیرو‌های مؤمن، انقلابی و دغدغه‌مند می‌داند و از تمامی ظرفیت‌های موجود برای حمایت از فعالیت‌های مردمی و فرهنگی در استان استفاده خواهد کرد.
 
وزیری همچنین از برگزاری همایش بزرگ استانی برای تجلیل از سایر فعالان اثرگذار استان در آینده نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری کرد با همدلی، مشارکت و حضور مؤثر نیرو‌های مردمی، مسیر خدمت به مردم و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی با قدرت بیشتری ادامه یابد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین