دیدار مسئولین لرستانی با خانواه شهید «علی بیگی»

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و رئیس دانشگاه لرستان با خانواده شهید «علی بیگی» از شهدای ناوشکن دنا دیدار کردند.
کد خبر: ۸۴۴۶۷۰
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۸ - 30June 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خرم آباد، سرهنگ پاسدار «سپهدار نیک روش» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت لرستان و «مهرداد دادستانی»، رئیس دانشگاه لرستان به همراه جمعی از همکاران خود با خانواده شهید والا مقام «علی بیگی» از شهدای والامقام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کردند. 
 
دیدار مسئولین لرستانی با خانواه شهید «علی بیگی»
این شهید سرافراز از شهدای ناوشکن دنا بود که در حمله جنایتکارانه آمریکا در جنگ رمضان در راه عزت، اقتدار و سربلندی ایران، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
 
دیدار مسئولین لرستانی با خانواه شهید «علی بیگی»
 
در این دیدار ، سرهنگ پاسدار «سپهدار نیک‌روش»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان لرستان اظهار داشت: حمله به ناوشکن دنا و حمله به مدرسه میناب، از اسناد مهم جنایت‌های آمریکا در جنگ تحمیلی اخیر است. 
 
وی گفت: آمریکا و رژیم نامشروع صهیونی، از هیچ جنایتی برای رسیدن به اهداف خویش، دریغ نمی‌کنند، اما در نهایت، پیروزی از آن رزمندگان اسلام است و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با اقتدار کامل، در برابر هجوم وحشیانه دشمنان، ایستادگی کرد و دشمنان، ناکام ماندند.
 
دیدار مسئولین لرستانی با خانواه شهید «علی بیگی»
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین