همدان آماده خدمت‌رسانی به بیش از ۴۰ هزار نفر در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: همزمان با برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، تمهیدات لازم برای اسکان، پذیرایی و خدمت‌رسانی به بیش از ۴۰ هزار نفر در استان پیش‌بینی شده و همه ظرفیت‌های اجرایی، فرهنگی و مردمی برای برگزاری باشکوه این مراسم به‌کار گرفته شده است.
کد خبر: ۸۴۴۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۳ - 30June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسین زارع‌کمالی» فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان عصر امروز (شنبه) در نشست خبری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، با گرامیداشت یاد و نام سیدالشهدای انقلاب؛ حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای،  اظهار داشت: این آیین صرفاً یک برنامه تشریفاتی نیست، بلکه نمادی از تجدید عهد مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی، استمرار راه شهدا و نمایش ایستادگی ملت ایران در برابر جبهه استکبار است.

رهبر شهید

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای برگزاری این مراسم افزود: به‌منظور ایجاد هماهنگی و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های استان، ۱۳ کمیته تخصصی در حوزه‌های مختلف تشکیل شده و تاکنون بیش از ۴۰ نشست تخصصی در سطح استان و حدود ۲۰۰ جلسه در شهرستان‌ها با محوریت فرمانداری‌ها برگزار شده است.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان ادامه داد: کمیته‌های امنیت، بازرسی، اجرایی، پشتیبانی، اطلاع‌رسانی، فرهنگی، فضاسازی، بانوان، بهداشت و درمان، اعزام، تشکل‌های مردمی و اقشار، اسکان و پذیرایی و همچنین اصناف و بازاریان مسئولیت اجرای بخش‌های مختلف این رویداد را برعهده دارند و هدف اصلی آن‌ها سازماندهی ظرفیت‌های استان، خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان و برنامه‌ریزی برای اعزام مردم به مراسم‌های پیش‌بینی‌شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و مردمی گفت: در قالب کمیته اجرایی و با همکاری مجموعه‌های فرهنگی، طی یک هفته برنامه‌های مذهبی و فرهنگی در یک‌هزار و ۶۰۰ محله استان با محوریت تبیین سیره، اندیشه و منش امام شهید برگزار می‌شود.

زارع‌کمالی از برگزاری تجمع‌های مردمی در سراسر استان خبر داد و افزود: همزمان با مراسم وداع و تشییع، آیین‌های اجتماع مردمی در شهرستان‌ها برگزار خواهد شد و در همدان نیز تجمع بزرگ مردمی در میدان امام خمینی(ره) با حضور هیأت‌های مذهبی و اقشار مختلف پیش‌بینی شده است؛ همچنین در مساجد و میادین سطح استان مراسم عزاداری و اقامه نماز لیله‌الدفن برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه اعزام و حضور مردم در این مراسم عنوان کرد: پنج هزار نفر از استان با ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مراسم وداع اعزام می‌شوند و پیش‌بینی شده است حدود ۲۰ هزار نفر نیز با چهار هزار دستگاه خودروی شخصی در این برنامه حضور یابند که هماهنگی‌های لازم برای تردد و استقرار آنان انجام شده است.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه این استان در مسیر اصلی تردد زائران عراقی قرار دارد، گفت: برنامه‌ریزی لازم برای استقبال، اسکان و پذیرایی از روزانه ۵۰ هزار زائر عراقی در ایام وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انجام شده است.

وی افزود: در بخش خدمات‌رسانی نیز ۱۸۴ ایستگاه صلواتی و ۳۲ موکب اسکان با ظرفیت خدمت‌رسانی به بیش از ۴۰ هزار نفر پیش‌بینی شده و علاوه بر آن، چهار موکب از استان در تهران و دو موکب در مشهد برای ارائه خدمات به زائران مستقر خواهند شد.

زارع‌کمالی با اشاره به نقش کمیته فرهنگی و بهداشت و درمان بیان کرد: تولید و توزیع محصولات فرهنگی با محوریت سیره و رهنمودهای امام شهید، فضاسازی محیطی و همچنین به‌کارگیری همه ظرفیت‌های درمانی و نظارتی برای پشتیبانی از مراسم در دستور کار قرار دارد و دستگاه‌های مسئول در این زمینه همکاری لازم را خواهند داشت.

وی در پایان متذکر شد: به لطف خدا مجموعه اقدامات و هماهنگی‌های انجام‌شده به خلق حماسه‌ای ماندگار و تقویت وحدت، انسجام و وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی منجر خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین