آماده وداع باشکوه با رهبر شهید هستیم

امام‌جمعه اهل‌سنت قازانقایه با اشاره به آمادگی ملت ایران برای تشییع و بدرقه رهبر شهید، گفت: علاوه بر ملت ایران، مسلمین جهان مشتاق و آماده حضور و شرکت در مراسم تشییع و بدرقه رهبر شهید انقلاب هستند.
کد خبر: ۸۴۴۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۵ - 01July 2026

آخوند ناصر قزل،امام‌جمعه اهل‌سنت قازانقایه مراوه‌تپه،در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، اظهار داشت: رهبر شهید انقلاب عمر خود را برای سرافرازی و قوی شدن ملت ایران و مسلمین جهان صرف کردند تا بتوانند در چنین روز‌های سخت با اقتدار بدرخشند و در جهان پیروز میدان باشند.

وداع با رهبر

وی تصریح کرد: زمانی که یک رهبر مقتدر، امت و ملت خود را در مسیر درست قرار داده و آنها را رهبری کند، ثمره‌اش حضور دائمی مریدان در صحنه خواهد بود.

امام‌جمعه اهل‌سنت قازانقایه مراوه‌تپه با اشاره به حضور گسترده مردم طی ۱۲۰ شب گذشته در میادین و صحنه، ابراز کرد: امروز مردم ایران با این حضور مستمر و گسترده خود در میادین پدیده نو آفریده و به دنیا نشان دادند که پشت سر رهبر خود جان‌فشانی و فداکاری می‌کنند.

وی ادامه داد: امروز علاوه بر ملت ایران، مسلمین سراسر جهان مشتاق و آماده شرکت در مراسم بدرقه و تشییع رهبر شهید هستند.

آخوند قزل گفت: مردم اهل‌سنت گلستان در کنار برادران اهل‌تشیع عزادار رهبر شهید خود بوده و در مراسم بدرقه و تشییع رهبر شهید حضور گسترده خواهند داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین