شبستری: مشهد با آمادگی کامل به استقبال مراسم تشییع رهبر انقلاب و شهدا می‌رود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه سلامت، مراکز درمانی و بهداشتی و بیمارستان‌های دولتی و‌خصوصی مشهد آمادگی کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید و شهدا دارند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
کد خبر: ۸۴۵۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳ - 01July 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «محمود شبستری» رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز (چهارشنبه) در نشست خبری تشریح اقدامات نظام سلامت برای برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید اظهار داشت: علاوه بر مراسم تشییع رهبر شهید، مراسم تشییع شهدا را در حرم امام رضا (ع) را خواهیم داشت و با توجه به حلقه‌های منتهی به حرم جمعیت زیادی را شاهد خواهیم بود که پیش بینی‌ها لازم برای این مهم انجام شده است.

تشییع رهبر شهید

شبستری در ادامه خاطرنشان کرد: تیم های واکنش سریع برای مراسم تشییع جانمایی شده و نیروها در آمادگی کامل هستند.

وی گفت: در حوزه سلامت، مراکز درمانی و بهداشتی و بیمارستان های دولتی و‌خصوصی مشهد آمادگی کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید و شهدا دارند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

شبستری با اشاره به برگزاری جلسات متعدد هماهنگی میان دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی عنوان کرد: با توجه به پیش‌بینی حضور گسترده زائران از سراسر کشور، از صبح روز دوشنبه تا پایان مراسم تدفین و حتی تا پایان هفته، تمامی ظرفیت‌های حوزه سلامت در حالت آماده‌باش کامل قرار خواهند داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: با برگزاری مراسم تدفین در حرم مطهر امام رضا (ع)، تمهیدات ویژه‌ای برای پوشش درمانی و امدادی در داخل حرم مطهر، حلقه‌های پیرامونی و خیابان‌های منتهی به حرم پیش‌بینی شده تا خدمات مورد نیاز زائران بدون وقفه ارائه شود.

وی با بیان اینکه شهر مشهد در طول سال تجربه مدیریت اجتماعات میلیونی را دارد، گفت: با این حال، با توجه به پیش‌بینی حضور جمعیتی فراتر از شرایط معمول، علاوه بر حرم مطهر، تمامی مناطق شهر مشهد و حتی شهر‌های اطراف نیز در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.

شبستری ادامه داد: بیمارستان‌های صحرایی، مراکز درمانی موقت و تیم‌های امدادی در مسیر‌های منتهی به حرم و نقاط مختلف شهر مستقر شده‌اند و نیرو‌های داوطلب حوزه سلامت نیز برای پشتیبانی از ارائه خدمات سازماندهی شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: امیدوارم با هماهنگی کامل میان دستگاه‌های اجرایی و حوزه سلامت، مشهد مقدس بتواند میزبان شایسته‌ای برای زائران مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی باشد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین