سردار سوری: بسیج اقدامات گسترده‌‌ای در مراسم بدرقه قائد شهید انجام می‌دهد

دبیر کمیته زائرین و اعزام ستاد مراسم بدرقه رهبر و آقای شهید ایران گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مردم سه استان خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، در مراسم بدرقه‌ی مشهد مقدس شرکت خواهند کرد و کاروان‌های سایر استان‌ها در تهران بزرگ حضور خواهند یافت.
کد خبر: ۸۴۵۱۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۲ - 02July 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار «مجید سوری» دبیر کمیته زائرین و اعزام ستاد مراسم بدرقه رهبر و آقای شهید ایران با اشاره به اینکه این کمیته دو ماه است فعالیت‌هایش را آغاز کرده، اظهار داشت: اعزام کاروان‌های سازمان‌یافته مردمی از استان‌ها و شهرستان‌های مختلف به تهران و مشهد مقدس جهت شرکت در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، ماموریت اصلی کمیته زائرین و اعزام ستاد مراسم بدرقه رهبر و آقای شهید ایران است.

بسیج

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مردم سه استان خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، در مراسم بدرقه‌ی مشهد مقدس شرکت خواهند کرد و کاروان‌های سایر استان‌ها در تهران بزرگ حضور خواهند یافت.

سردار سوری با اشاره به برگزاری جلسات متعدد کمیته زائرین و اعزام ستاد مراسم بدرقه رهبر و آقای شهید ایران با کمیته‌های اسکان و حمل و نقل و ترافیک و همچنین معاونین هماهنگ‌کننده سپاه‌های استانی در خصوص فرآیند و نحوه اعزام زائرین، گفت: با هماهنگی سایر کمیته‌ها، تاکنون تمامی موضوعات و ملاحظات لازم را به استان‌ها انتقال داده‌ایم.

دبیر کمیته زائرین و اعزام ستاد مراسم بدرقه رهبر و آقای شهید ایران ادامه داد: در حال حاضر، مسیر‌های حرکتی و محل اسکان کاروان‌های هر استان و شهرستان، کاملاً مشخص شده و به کاروان‌ها انتقال داده شده است.

سردار سوری همچنین گفت: تلاش کرده‌ایم ملاحظات ایمنی، تامینی و امدادی را به کاروان‌ها انتقال دهیم.

وی اظهار کرد: علاوه بر برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای اعزام کاروان‌های مردمی با اتوبوس و قطار و اعزام کاروان‌های شخصی و خودرویی از محلات مختلف به تهران و مشهد مقدس، همچنان پیش‌بینی می‌شود حضور خوجوش مردم در مراسم وداع آقای شهید ایران، بیشترین سهم را در جمعیت انبوه روز‌های بدرقه و تشییع رهبر شهید ایران داشته باشد.

دبیر کمیته زائرین و اعزام ستاد مراسم بدرقه رهبر و آقای شهید ایران تصریح کرد: سازمان بسیج مستضعفین علاوه بر راهبری کردن موضع اعزام زائرین به مراسم وداع و بدرقه آقای شهید ایران، با سایر کمیته‌ها نیز همکاری‌های جدی و تنگاتنگی دارد؛ فعالیت‌های معاونت فرهنگی بسیج در تولید محتوا و فضاسازی‌ها و همچنین اقدامات سازمان بسیج رسانه در حوزه رسانه، نمونه‌هایی از این موضوع هستند.

سردار سوری در ادامه، با بیان اینکه ما همه آنچه در حوزه برپایی و اداره مواکب توسط بسیجیان برای مراسم وداع و بدرقه آقای شهید ایران لازم بوده را انجام داده‌ایم، گفت: بنا شده مواکبی که با بسیج سازندگی در ارتباط هستند، همراه با کاروان‌های مردمی استان و شهرستان خود به تهران بیایند و جهت خدمات‌دهی به شرکت‌کنندگان در مراسم، مواکب خود را برپا کنند؛ در طول مسیر نیز سپاه‌های استانی و گروه‌های مختلف، مواکب خود را برپا کرده‌اند و به مردم و زائرین، خدمت‌رسانی می‌کنند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین