پایان مسابقات دومینو جام پرواز در بندرعباس با معرفی برترین‌ها

مسابقات دومینو جام پرواز به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵ در دو بخش تیمی و انفرادی با معرفی تیم‌ها و بازیکنان برتر در مجتمع تجاری بندرعباس مال به پایان رسید.
کد خبر: ۸۴۵۵۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۵ - 04July 2026

به گزارش دفا‌ع‌پرس از هرمزگان، مسابقات دومینو جام پرواز به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵ در دو بخش تیمی و انفرادی با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه هرمزگان و مجتمع تجاری بندرعباس مال برگزار شد.

پایان مسابقات دومینو جام پرواز در بندرعباس با معرفی برترین‌ها

صادق یوسفی یگانه، رئیس کمیته دومینو هیئت ورزش‌های همگانی هرمزگان، گفت: این رقابت‌ها با حضور ۳۲ تیم و به صورت تک حذفی برگزار شد.

در بخش تیمی، تیم باغشهر فین عنوان قهرمانی را کسب کرد، تیم پرسپولیس نایب قهرمان شد و تیم‌های یاس و ریواس به ترتیب مقام‌های سوم و چهارم را به دست آوردند. تیم سونیک نیز به عنوان فنی‌ترین تیم مسابقات انتخاب شد.

در بخش انفرادی نیز بازیکن اول استان به مقام قهرمانی رسید و نفرات دوم تا چهارم مشخص شدند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دومینو ، ورزش ، هرمزگان
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین