جلسه اضطراری در کربلا برای بررسی مقدمات استقبال از پیکر رهبر شهید

مهندس نصیف جاسم الخطابی، استاندار کربلا، عصر جمعه، در جلسه اضطراری با مدیران ادارات امنیتی و خدماتی استان بر آمادگی‌های امنیتی و لجستیکی برای برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید جمهوری اسلامی ایران، آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تاکید کرد.
کد خبر: ۸۴۵۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۰۵:۱۱ - 04July 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، استاندار کربلا به همه ادارات دستور داد تا تمام منابع موجود را اختصاص دهند و بهترین شرایط سازمانی و لجستیکی را برای تضمین موفقیت این رویداد و ارائه آن به شیوه‌ای شایسته شهر مقدس کربلا فراهم کنند. 

رهبر شهید

این استاندار همچنین بر اهمیت بررسی تمام مشاهدات ارائه شده توسط کمیته عالی تشکیل شده در دفتر نخست وزیری تأکید کرد.

ذی قار هم چهارشنبه را تعطیل رسمی اعلام کرد

شورای استان ذی قار از تعطیلی رسمی در روز چهارشنبه به مناسبت تشییع پیکر آیت‌الله سید علی خامنه‌ای خبر داد.در بیانیه‌ای از سوی شورای استان ذی قار آمده است: «شورای استان ذی قار تصمیم گرفته است که به مناسبت تشییع پیکر آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، تمام ادارات دولتی استان را روز چهارشنبه به استثنای اداره بهداشت ذی قار و ادارات و موسسات بهداشتی وابسته به آن تعطیل کند.»

در این بیانیه تصریح شده است که «تصمیم به تعطیلی به منظور فراهم کردن امکان شرکت شهروندان در مراسم تشییع و بزرگداشت این مناسبت است، در حالی که موسسات بهداشتی برای اطمینان از ارائه خدمات پزشکی به شهروندان باز خواهند ماند.»

انتهای پیام/ 161

برچسب ها: رهبر شهید ، عراق ، ذی قار
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین