شهردار تهران به استقبال خانواده شهدای میناب آمد

خانواده شهدای دانش آموز و فرهنگی مدرسه شجره طیبه میناب به جهت شرکت در آیین تشییع رهبر شهید، وارد تهران شدند تا در کنار دیگر اقشار مردم، در این مراسم حضور یابند و با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنند. «علیرضا زاکانی» شهردار تهران نیز در منطقه ۱۶ به استقبال خانواده شهدا آمد.
کد خبر: ۸۴۵۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۶ - 04July 2026

به گزارش دفاع‌پرس ، ۲۶۰۰ زائر شهرستان میناب صبح امروز (۱۳ تیرماه) با قطار وارد ایستگاه راه‌آهن تهران شدند. در میان این زائران، خانواده‌های شهدای مدرسه شجره طیبه میناب نیز حضور داشتند که برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی به پایتخت آمده‌اند.

شهردار تهران به استقبال خانواده شهدای میناب آمد

خانواده‌های شهدا و دیگر زائران این کاروان قرار است در کنار سایر اقشار مردم در برنامه‌های وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی حضور یابند و با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنند.

«علیرضا زاکانی» شهردار تهران با حضور در منطقه ۱۶ به استقبال این کاروان رفت و در جمع خانواده‌های شهدا و زائران مینابی اظهار کرد: ملت ایران به برکت شهادت شهدای میناب برگ زرین بزرگی در مسیر تنبه و بیداری جامعه جهانی نسبت به وحشی‌گری آمریکا به دست آورد و خون این شهدای عزیز و کودکان پاک و معصوم حتماً گریبان دشمنان این مرز و بوم و اسلام را خواهد گرفت

.وی افزود: دشمنان اسلام پس از حادثه عاشورا دریافتند که نباید به صورت علنی دست به جنایت بزنند، اما امروز شاهد هستیم که از رهبر و زعیم یک ملت تا کودک معصوم در مدرسه هدف قرار می‌گیرد. رهبر شهید انقلاب اسلامی پس از سال‌ها مجاهدت در مسیر تحقق اهداف انقلاب و تبیین مکتب امام به شهادت رسید و خون او نیز حتماً گریبان دشمنان را خواهد گرفت.

زاکانی در پایان خاطرنشان کرد: کودکان شهید میناب مظهر پاکی، بزرگی و عظمت هستند و امروز مردم جهان به آنها افتخار می‌کنند. راه پیش‌رو آسان نیست اما قله افتخار در برابر ملت ایران قرار دارد و با ایستادگی و مقاومت، آرمان‌های انقلاب اسلامی محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین