اعزام بیش از ۱۰۰ نفر از شهرستان سیریک برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
بیش از ۱۰۰ نفر از مردم شهرستان سیریک، شامل برادران و خواهران سیریکی، روز یکشنبه ۱۳ به منظور حضور در مراسم تشییع پیکر حضرت آیتالله شهید سید علی حسینی خامنهای اعزام شدند.
به گزارش دفاعپرس از هرمزگان، مراسم بدرقه کاروان اهالی سیریک با حضور حجت الاسلام «محسن سالاری» امام جمعه شهرستان سیریک و سرهنگ دوم پاسدار «مجید حبشی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک و جمعی دیگر از مسئولین شهرستانی در مسجد صاحبالزمان (عج) این شهرستان برگزار شد.

امام جمعه سیریک در این مراسم با اشاره به اهمیت این اعزام اظهار داشت: سفر عشقی که آغاز شده است، حقیقتاً یک سوگواره نیست، بلکه یک حماسه است.
وی افزود: مردم عزیز شهرستان سیریک نه تنها در مراسم تشییع، زیر تابوت امام شهیدشان را خواهند گرفت، بلکه با امام جدید خود نیز تجدید میثاق خواهند کرد. به حول و قوه الهی، این سفر حامل یک پیام مردمی است. برخی گفتهاند که حاکمیت مردم را با اجبار یا پول به این مراسم میبرد، اما خدا میداند و افکار آزادگان جهان قضاوت خواهند کرد که انشاءالله تشییعی رقم خواهد خورد که نظیر آن در طول تاریخ تنها برای معصومان و پیامبران الهی ممکن بوده و گاه حتی برای آنان نیز فراهم نشده است.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
