سردار قاآنی: شهادت قائد امت روشنگر راه ما است

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: شهادت رهبرمان پس از سال‌ها مبارزه خالصانه، عاقبت‌به‌خیری است و نشان می‌دهد که ما نیز باید چه مسیری را طی کنیم.
کد خبر: ۸۴۵۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۷ - 05July 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه در حاشیه مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار داشت: امامی که یک عمر مجاهدت و مبارزه خالصانه داشته، باید هم عاقبت‌به‌خیر شود و شهادت ایشان، عاقبت‌به‌خیری است.

سردار قاآنی

سردار قاآنی با اشاره به اقامه نماز بر پیکر امام شهید، این موضوع را غیرقابل باور دانست و افزود: محکوم هستیم به آن‌چه که خداوند تبارک و تعالی مقدر کرده است و باید راضی به رضای الهی باشیم.

فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: از طرف دیگر، وقتی به این موضوع نگاه می‌کنیم، می‌بینیم امامی که یک عمر مبارزه خالصانه و مجاهدانه داشته، عاقبتش این‌گونه باشد، بهترین حالت برای همه ماست. رهبر ما وقتی شهید می‌شود، مشخص است که ما چه مسیری را باید دنبال کنیم.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین