تأکید سیدالشهدای انقلاب اسلامی ایران بر مطالعه وصیت شهید سبزواری+ فیلم

رهبر شهید انقلاب اسلامی در دیداری که با اعضای ستاد مرکزی کنگره ملی شهدای سبزوار و نیشابور داشتند؛ طی سخنانی بر مطالعه مکرر وصیت‌نامه شهید «ناصرالدین باغانی» از شهدای دفاع مقدس سبزوار تأکید داشتند.
کد خبر: ۸۴۶۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۰ - 09July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حضرت آیت‌الله‌العظمی «سیدعلی حسینی خامنه‌ای» رهبر شهید انقلاب اسلامی در دیداری که با اعضای ستاد مرکزی کنگره ملی شهدای سبزوار و نیشابور داشتند، با اشاره به قاصر بودن زبان در منقبت شهدا  اظهار داشتند: حقیقتاً [اگر] انسان بخواهد درباره شهیدان حرف بزند، زبانش قاصر است از اینکه بخواهد درباره‌ی عظمت شهیدان و ارزش شهیدان چیزی بگوید؛ حرفشان، سلوکشان، رفتارشان، وصیّت‌نامه‌هایشان درس است. وصیّت‌نامه‌هایشان واقعاً درس است. امام [خمینی (ره)]توصیه کردند در سخنرانی عمومی که بروید وصیّت‌نامه‌ی شهدا را بخوانید. واقعاً خواندن دارد. اینجا یک جوانِ پُرشورِ مؤمنِ ازجان‌گذشته سبزواری، شهید «ناصر باغانی»، وصیّت‌نامه دارد. او یک جوانِ در سنین حدود بیست سال است. جا دارد که انسان آن وصیّت‌نامه‌اش را ۱۰ بار بخواند، ۲۰ بار بخواند! بنده مکرّر خوانده‌ام؛ او یک جوان است.

 شهید «ناصرالدّین باغانی»، متولد سال ۱۳۴۶، از دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السّلام بود که در دوران دفاع مقدّس، در جبهه حاضر شد و در تاریخ ۱۱ اسفندماه ۱۳۶۵ در عملیّات کربلای پنج به شهادت رسید.

متن وصیت‌نامه شهید باغانی

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها