بلومبرگ: کشتیرانی در تنگه هرمز کاملاً متوقف شده است

خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرد که در نتیجه افزایش تنش در منطقه، کشتیرانی در تنگه هرمز تقریباً به صورت کامل متوقف شده است.
کد خبر: ۸۴۶۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۹ - 09July 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ به نقل از داده‌های ناوبری بین المللی از توقف تقریباً کامل کشتیرانی در تنگه هرمز خبر داد.

کشتی رانی

این خبرگزاری در همین رابطه افزود که معدود تحرکات صورت گرفته در تنگه هرمز تا حد زیادی منحصر به مسیری است که در بخش شمالی این تنگه قرار دارد و ایران مجوز تردد در آن را صادر می‌کند.

این اتفاق پس از آن روی داد که ارتش تروریستی آمریکا شب گذشته برای دومین شب متوالی ده‌ها هدف در خاک ایران را مورد تجاوز قرار داد. نیرو‌های مسلح ایران دیروز در واکنش به حملات آمریکایی‌ها حملات گسترده‌ای به پایگاه نظامی این کشور در منطقه انجام دادند و نیرو‌های مسلح ایران امروز نیز حمله به اهداف و منافع متعدد آمریکا در منطقه را آغاز کرده‌اند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین