انصارالله یمن: مراسم وداع با امام شهید، آمریکا و غرب را آشفته کرد

عضو دفتر سیاسی انصارالله حضور میلیونی مردم در مراسم وداع با امام شهید را حامل پیام‌های مهمی دانست که دشمن آمریکایی-صهیونیستی را آشفته کرده است.
کد خبر: ۸۴۶۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹ - 09July 2026

به گزارش گروه بین‌ الملل دفاع‌پرس به نقل از المسیره، «علی دیلمی» عضو ارشد انصارالله یمن در سخنانی درباره حضور میلیونی مردم در مراسم وداع با رهبر شهید امت اسلامی اظهار داشت: این مراسم بزرگ با جمعیت گسترده و موج انسانی خود، باطل را از بین برد و پیام‌های مهمی را ارسال کرد که نشان دهنده ارتباط نزدیک امت اسلامی با رهبری خود، پایبندی به اسلام به عنوان قطب‌نما و تعهد به مسیر مقاومت، جهاد و پایداری است.

وی افزود: این حماسه بزرگ، غرب و به ویژه طرف آمریکایی را که پس از صرف مبالغ هنگفت در سال‌های اخیر برای ایجاد شکاف میان رهبری و مردم ایران دچار ناامیدی شده، در شوک عمیقی فرو برد.

این شخصیت یمنی تاکید کرد که همه جهان از جمله دشمنان مقاومت، به اعتراف خود، نظاره‌گر این حماسه بزرگ هستند که توسط مردم ایران و سپس مردم عراق و کل محور مقاومت نوشته شد و پیام مهمی را مخابره می‌کند؛ با این مضمون که امت اسلامی و مقاومت بیدار و زنده است، به دین و ارزش‌های خود افتخار می‌کند و بدون تزلزل به این مسیر ادامه خواهد داد.

علی الدیلمی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها با دیدن این صحنه‌ها به شدت شوکه شده‌اند و دولت آمریکا با هیستریک و دیوانگی شدید خود، از خزانه‌داری این کشور خواست تحریم‌هایی که قرار بود به مدت ۶۰ روز لغو شوند را مجددا علیه ایران اعمال کند؛ چیزی که نشان دهنده آشفتگی روانی عمیق آمریکایی‌هاست.

این عضو انصارالله به گزارش‌های رسانه‌های غربی درباره مراسم وداع با امام شهید امت پرداخت که در آن با ضعف و شکست صحبت می‌کردند؛ زیرا هرگز تصور نمی‌کردند در چنین موقعیتی قرار بگیرند.

انتهای پیام/381

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین