دفاع از آرمان فلسطین یک تکلیف است

شهردار مشهد گفت: دفاع از آرمان فلسطین و مردم مظلوم فلسطین و غزه یک تکلیف است و وعده صادق امام شهیدان در نابودی رژیم جعلی اسرائیل محقق خواهد شد.
کد خبر: ۸۴۷۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۷ - 11July 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «محمدرضا قلندر شریف» شهردار مشهد در همایش «آرمان قدس در آموزه‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی» که امروز در تالار شهر مشهد برگزار شد، مشهد را شهری دانست که آغز آن با شهادت امام رضا (ع) بوده و بر کرانه خورشید امامت و ولایت و عالم آل محمد شکل گرفته است.

شهردار مشهد

وی اظهارداشت: مشهد شهری که در تاریخ جریان‌ساز بوده و حماسه‌سازی مشهدی‌ها در تاریخ ایران و اسلام ساری و جاری بوده است.

شهردار مشهد از ابررویداد ۱۸ تیرماه و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران در مشهد به‌عنوان رستاخیز مردم ایران یاد کرد و گفت: این رویداد در تاریخ مشهد ماندگار شد.

قلندرشریف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی از ابعاد شخصیت قائد شهید انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت خاطرنشان کرد: گفتمان مقاومت، همواره به‌عنوان یکی از راهبردی‌ترین راهبرد‌های امام شهید انقلاب مطرح بود.

وی افزود: امروز جبهه مقاومت نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در قلب آمریکا و اروپا نفوذ کرده است و فریاد آن را در سراسر دنیا شنیده می‌شود.

شهردار مشهد بیان داشت: مراسم بزرگ تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد، تجدید بیعت همه با آرمان‌های انقلاب اسلامی بود و همه رسانه‌های جهان به عظمت این مراسم اعتراف کردند. این مراسم، بیانگر عظمت انسانی بود که الهی بود و الهی زیست و رهنمود او چراغ راه ما خواهد بود. او زنده است و میراث گرانقدری برای ما گذاشته که از جمله آن، گفتمان، اندیشه و البته ملتی آگاه و هوشیار است که مبعوث شده و در حمایت از میدان نبرد و دیپلماسی حضور دارد. دشمن فکر می‌کرد شهادت رهبر انقلاب اسلامی منجر به بحران سیاسی و اجتماعی در ایران و در نهایت، منجر به فروپاشی جمهوری اسلامی ایران می‌شود. در حالی که عکس آن شکل گرفت و ماندگاری این نظام تثبیت شد.

قلندر شریف تاکید کرد: خونخواهی امام شهید انقلاب که خواست همه مردم بود، محقق خواهد شد و عاملان این جنایت، تقاص آن را پس خواهند داد. ملتی که دشمن می‌خواست آنها را از نظام و انقلاب جدا کند، با شرکت در این مراسم ثابت کرده‌اند که ایستاده‌اند. دشمن از این اشتباه متحمل ضرر شد.

وی تصریح کرد: مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب، نه یک عزاداری، بلکه تجدید بیعت بود. خون امام شهیدان در رگ همه امت اسلامی جریان پیدا کرده و آرام نخواهد گرفت.

شهردار مشهد مقدس ابراز داشت: مردم ایران را در بیش از ۱۳۰ شب حضور حماسی در خیابان، فریاد بیعت مجدد، انتقام، آزادی‌خواهی و تحقق وعده صادق رهبر انقلاب اسلامی در نابودی کشور جعلی اسرائیل را سردادند و تاریخ ایران اسلامی و جبهه مقاومت، نقطه عطفی پیدا کرد.

قلندرشریف افزود: رهبر شهید انقلاب اسلامی، فرزند مشهد و شهر امام رضا (ع) بودند که به شهر خود بازگشتند. از ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ به بعد، مشهد پررنگ‌تر از گذشته به‌عنوان شهر زیارت و مزار رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران مطرح خواهد بود. شهری که با حضور همه فعالان جبهه مقاومت، تفاوت پیدا کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت دفاع از جبهه مقاومت و وجود پررنگ این موضوع در آرمان‌های امام شهید انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: دفاع از آرمان فلسطین و مردم مظلوم فلسطین و غزه یک تکلیف است و وعده صادق امام شهیدان در نابودی رژیم جعلی اسرائیل محقق خواهد شد.

شهردار مشهد همچنین به اقدامات کمیته قدس شهرداری مشهد اشاره کرد و گفت: این اقدامات، همچنان ادامه خواهد داشت و در آینده نزدیک میزبان شهرداران شهر‌های جبهه مقاومت خواهیم بود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین