سرهنگ الهیراد: خون امام شهید، بیدارگر و راهگشای جهان اسلام است
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهیراد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی امروز (شنبه) در آیین گرامیداشت رهبر شهید در جمع کارکنان و سربازان وطیفه این اداره کل، با تأکید بر تأثیرات شگرف خون شهدا، بر ضرورت تداوم مسیر ولایت و بیعت با رهبر انقلاب امام سید مجتبی حسینی خامنه ای(مدظله العالی)، اظهارداشت: حماسه باشکوه تشییع پیکر مطهر و خونین رهبر عزیزمان همراه خانواده محترمشان، بار دیگر حماسهای بیبدیل را در جامعه خلق و همچون گذشته، دشمنان را از هرگونه فکر پلید علیه نظام اسلامی مأیوس کرد. خون امام شهید، بیدار کننده، هدایتگر، بصیرت بخش و راهگشای جهان اسلام است.
وی با اشاره به حضور باشکوه مردم در آیین تشییع رهبر شهید، اظهار داشت: دشمن تصور میکرد با ریختن خون رهبر، کار به پایان میرسد؛ اما امروز شاهد هستیم که شهید، زندهتر و خون او تأثیرگذارتر از هر زمان دیگری در حال هدایت و بصیرتبخشی به مسلمانان جهان است. با ریخته شدن هر قطره خون شهید، وحدت، عزت و مقاومت ملت ایران تقویت میشود و این سنت الهی همواره مایه سربلندی اسلام و ذلت دشمنان بوده است.
سرهنگ الهیراد در ادامه با بیان اینکه نباید به سادگی از کنار درسهای این حماسه عبور کرد، افزود: بسیاری از کسانی که در شناخت ایشان کوتاهی کردند، امروز دچار حسرت هستند. از این رو، وظیفه امروز ما این است که با مجاهدت در مسیر ولایت، دین خود را در برابر امام شهید ادا کنیم و بدانیم که عاقبتبخیری در گرو پیمودن این مسیر است.
وی در پایان با تأکید بر اینکه چراغ راه امام شهید خاموشنشدنیست و مردم همیشه در صحنه، ادامهدهندهی راهشان و خونخواه خون پاک ایشان هستیم، گفت: امروز همه ما با بیعت با رهبر انقلاب اسلامی امام سید مجتبی حسینی خامنه ای(مدظله العالی)، عهدی دوباره می بندیم و با اخلاص تمام تلاش خود را به کار می بندیم تا سرباز شایستهای برای ایشان باشیم.
گفتنی است؛ در آیینی با هدف گرامیداشت رهبر شهید امت، محفل انس با قرآن کریم به یاد آن رهبر عزیز با حضور کارکنان و سربازان وظیفه این اداره کل برگزار شد.
انتهای پیام/
