عزم جدی برای حفاظت از انفال با همکاری تعزیرات حکومتی

در دیدار مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-ساری با مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بر عزم جدی برای حفاظت از انفال و برخورد قاطع با متخلفین تأکید شد.
کد خبر: ۸۴۷۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۴ - 11July 2026

به گزارش دفا‌ع‌پرس از مازندران، در راستای صیانت از عرصه‌های ملی و برخورد با متخلفین و متعدیان به انفال، «علی باقری جامخانه» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-ساری، امروز (شنبه) با مدیرکل تعزیرات حکومتی استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

عزم جدی برای حفاظت از انفال با همکاری تعزیرات حکومتی

در این نشست که با حضور نماینده ولی فقیه در این اداره کل و فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان برگزار شد، راهکار‌های تقویت تعاملات فی‌مابین جهت تسریع در رسیدگی به پرونده‌های تخلفات در حوزه قطع و حمل چوب آلات جنگلی قاچاق مورد بررسی قرار گرفت.

«علی باقری جامخانه» در این دیدار ضمن تأکید بر حساسیت و اهمیت حفاظت از جنگل‌ها و مراتع استان، اظهار داشت: منابع طبیعی میراثی ملی است که در اختیار ما قرار دارد و مدیریت آن نیازمند هم‌افزایی بین‌دستگاهی است. با توجه به اهمیت برخورد بازدارنده با سودجویان، تعامل نزدیک با سازمان تعزیرات حکومتی می‌تواند نقش بسزایی در کاهش جرایم و تسریع در روند صدور احکام قضایی ایفا کند.

وی افزود: اداره کل منابع طبیعی مازندران با بهره‌گیری از توان یگان حفاظت، آمادگی کامل دارد تا در کنار ضابطین قضایی و با حمایت‌های قانونی سازمان تعزیرات، با هرگونه بهره‌برداری غیرمجاز چوب آلات جنگلی و محصولات فرعی غیرمجاز جنگلی با قاطعیت برخورد کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز ضمن استقبال از این دیدار، بر آمادگی کامل این سازمان برای حمایت از اقدامات قانونی اداره کل منابع طبیعی در راستای حفظ بیت‌المال و برخورد با متخلفین تأکید کرد و مقرر شد همکاری‌های دو جانبه در خصوص پرونده‌های مطروحه افزایش یابد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین