راه رهبر شهید انقلاب راه عزت و مقاومت و ایستادگی در برابر سلطه‌گران است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه رهبر شهید انقلاب اسلامی تمام عمر خود را در کنار مردم، محرومان و جبهه مقاومت سپری کرد، گفت: مکتب این شهید بزرگوار بر پایه عزت، استقلال، دفاع از مظلومان و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی قدرت‌های سلطه‌گر بنا شده است و ملت ایران نیز با تکیه بر همین مسیر، هرگز در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها تسلیم نخواهد شد.
کد خبر: ۸۴۷۴۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۸ - 12July 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، شامگاه شنبه در اجتماع بزرگ مردم سنندج در حمایت از ایران اسلامی که به مناسبت گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در میدان آزادی این شهر برگزار شد، با قدردانی از حضور گسترده اقشار مختلف مردم، مسئولان، روحانیون، ماموستایان و مدیران استان، اظهار داشت: حضور پرشور مردم در این مراسم نشان‌دهنده وفاداری آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با راه و مکتب رهبر شهید است.
 
راه رهبر شهید، راه عزت، مقاومت و ایستادگی در برابر سلطه‌گران است
 
وی با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم، محور اصلی سخنان خود را تبیین ویژگی‌های شخصیتی و مکتب رهبر شهید انقلاب عنوان کرد و افزود: قرآن کریم انسان‌های مؤمن، بااخلاص و خداجو را در برابر افراد متکبر، دنیاطلب و غافل از یاد خدا قرار می‌دهد و مؤمنان را به همراهی با اهل ایمان و پرهیز از پیروی از دنیاپرستان فرا می‌خواند.
 
نماینده ولی‌فقیه در کردستان با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب نمونه‌ای برجسته از عمل به این آموزه قرآنی بود، تصریح کرد: زندگی ساده، مردمی و دور از تجملات این شخصیت بزرگوار نشان داد که ایشان هیچ‌گاه اسیر زرق و برق دنیا نشد و همواره در کنار مردم، به‌ویژه اقشار ضعیف و محروم جامعه قرار داشت.
 
وی ادامه داد: پس از شهادت این رهبر بزرگ، ابعاد بیشتری از سیره شخصی، سبک زندگی، منش اخلاقی و مردمی ایشان برای افکار عمومی آشکار شد و این ویژگی‌ها سبب شد که محبوبیت و جایگاه وی در میان ملت‌های آزاده جهان بیش از گذشته نمایان شود.
 
حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به نگاه فراملی و انسانی رهبر شهید انقلاب، خاطرنشان کرد: دغدغه ایشان تنها محدود به مرز‌های جغرافیایی ایران نبود، بلکه همواره نسبت به مسائل جهان اسلام و رنج ملت‌های مظلوم از جمله مردم فلسطین، غزه، لبنان و سایر ملت‌های تحت ظلم حساسیت داشت و از آنان حمایت می‌کرد.
 
وی افزود: رهبر شهید انقلاب می‌توانست برای حفظ منافع شخصی یا کسب رضایت قدرت‌های جهانی از اصول خود عقب‌نشینی کند، اما هرگز حاضر نشد از آرمان‌های اسلامی و انقلابی دست بردارد و همین پایبندی به اصول، از او شخصیتی ماندگار در تاریخ معاصر ساخت.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به یکی از خطبه‌های نهج‌البلاغه و رفتار امیرالمؤمنین (ع) در میدان نبرد، گفت: آموزه‌های علوی به ما می‌آموزد که عزت و کرامت انسانی بالاترین سرمایه یک ملت است و نباید در برابر زورگویی و تحقیر دشمنان از آن دست کشید.
 
وی با بیان اینکه دشمنان جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های اخیر تلاش کرده‌اند با فشار‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی اراده ملت ایران را تضعیف کنند، اظهار داشت: امروز مسئله دشمنان صرفاً موضوع هسته‌ای یا برخی اختلافات سیاسی نیست، بلکه آنان با اصل استقلال، هویت دینی و تمدن ایرانی ـ اسلامی ملت ایران مشکل دارند.
 
حجت‌الاسلام پورذهبی افزود: قدرت‌های سلطه‌گر هر زمان که فرصت پیدا کنند برای ضربه زدن به ملت ایران اقدام خواهند کرد، اما تجربه نشان داده است که مردم ایران در برابر فشار‌ها عقب‌نشینی نمی‌کنند و مسیر عزت و استقلال را ادامه خواهند داد.
 
وی تأکید کرد: ملت ایران با الهام از مکتب امامین انقلاب و خون شهدا، راه مقاومت را انتخاب کرده و این مسیر را تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب اسلامی ادامه خواهد داد.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به جایگاه والای شهادت در فرهنگ اسلامی تصریح کرد: رهبر شهید انقلاب، حیات خود را در مسیر خدمت به اسلام، انقلاب و مردم سپری کرد و سرانجام نیز به افتخار شهادت نائل شد؛ شهادتی که نه پایان راه، بلکه آغاز تأثیرگذاری گسترده‌تر مکتب و اندیشه او در جهان اسلام است.
 
وی همچنین از حضور مستمر مردم در برنامه‌های بزرگداشت رهبر شهید طی ماه‌های گذشته قدردانی کرد و گفت: مردم ایران و همچنین ملت‌های مختلف منطقه با حضور در مراسم‌های متعدد، ارادت خود را به این شخصیت بزرگ ابراز کرده‌اند و این حضور گسترده نشان می‌دهد که راه و اندیشه ایشان همچنان زنده و الهام‌بخش است.
 
حجت‌الاسلام پورذهبی با قدردانی از مردم استان، مسئولان و همه دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم، تأکید کرد: انتظار شهدا از ملت ایران حفظ وحدت، ایستادگی، بصیرت و ادامه مسیر عزتمندانه انقلاب اسلامی است و ملت ایران نیز با تکیه بر همین اصول، راه شهدا و رهبر شهید خود را ادامه خواهد داد.
 
وی سخنان خود را با تأکید بر ضرورت حفظ روحیه مقاومت و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی به پایان رساند و برای عزت، سربلندی و پیروزی ملت ایران دعا کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین