«مرگ بر آمریکا»؛ سلاح نرم ملت برای تجدید عهد با آرمان‌های امام شهید است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی خورشیدی ضمن تأکید بر لزوم تقویت شعار‌های پس از نماز، حضور میلیونی مردم در تشییع امام شهید را نماد قدرت نرم انقلاب اسلامی و پیام شفاف ملت به مسئولان برای ایستادگی در تصمیم‌گیری‌های کلان عنوان کرد.
کد خبر: ۸۴۷۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۷ - 12July 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام و المسلمین «علی خورشیدی» امام جمعه شهرستان بیجار، با تأکید بر نقش تکبیر‌های پس از نماز‌های جمعه و جماعات در تحقق قصاص قاتلان امام شهید، اظهار داشت: فریاد تکبیر‌ها و شعار‌های مرگ بر دشمنان، نه‌تنها شعائری سیاسی، بلکه سنتی دینی، بصیرت‌بخش و برگرفته از آموزه‌های وحی است که با استناد به سیره معصومین (ع)، ترجمان لعن‌های قرآنی علیه کافران، منافقان و ستمگران به شمار می‌رود.
 
«مرگ بر آمریکا»؛ سلاح نرم ملت برای تجدید عهد با آرمان‌های امام شهید
 
وی افزود: ثواب «مرگ بر آمریکا» کمتر از صلوات نیست و شهدا در وصیت‌نامه‌های خود به این تکبیرات توصیه کرده‌اند. این فریاد‌ها مصداق دعای مظلوم است که در روایات، اجابت آن قطعی دانسته شده است. از این‌رو، هرکس آرزوی قصاص و انتقام از قاتلان امام شهیدمان را دارد، باید تکبیرات پس از نماز را محکم‌تر و باانگیزه‌تر فریاد بزند و آن را دست‌کم نگیرد.
 
امام جمعه بیجار در ادامه با اشاره به هفته‌ی تاریخی تشییع باشکوه امام شهید، آن را حماسه‌ای ماندگار با پیامد‌های راهبردی دانست و گفت: این حضور عظیم، مجاهدتی ملی و تمدنی، مصداق عمل صالح جمعی و مایه‌ی غیظ دشمنان بود. این رویداد، محاسبات یزیدیان زمان را در شناخت پیوند امت با امام الهی در هم ریخت، امید را در دل مستضعفان جهان زنده کرد و با شکست حصر رسانه‌ای، تصویر حقیقی وفاداری ملت را روایت نمود.
 
وی با بیان اینکه این سیل جمعیت، افزون بر تقویت دیپلماسی حقوقی ایران در مجامع بین‌المللی، پیامی شفاف به مسئولان داخلی دارد، خاطرنشان کرد: مردم خادمِ مخلص و شجاع خود را این‌گونه تا عرش بدرقه می‌کنند که این خود بزرگ‌ترین مشوق برای پایداری و شجاعت در تصمیم‌گیری‌های کلان مدیریتی است.
 
حجت‌الاسلام خورشیدی در تبیین روایت فتح از نگاه قرآن و عاشورا تصریح کرد: دشمن شهادت را شکست و مقاومت را بن‌بست معرفی می‌کند، اما جبهه‌ی حق بر اساس منطق قرآن و عاشورا، همان حوادث را زمینه‌ساز بیداری و پیشروی می‌داند. شهادت رهبر عزیزمان پایان راه نیست، بلکه آغاز مسئولیتی تاریخی برای امت است و حضور عظیم مردم در تشییع پیکر ایشان، تجدید عهد با ولایت و نمایش قدرت نرم انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که ناکامی دشمن در فروپاشی محور مقاومت را به اثبات رساند.
 
امام جمعه بیجار در پایان با یادآوری سخن رهبر شهید که فرمودند: «عزای ما از جنس عزای سیدالشهدا (ع) است؛ زنده و زنده‌کننده»، بر لزوم بازآفرینی روایت صحیح این حماسه‌ی بزرگ توسط شبکه‌ی تبیین جبهه‌ی انقلاب تأکید کرد.
 
انتهای پیام /
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین