ملت پیوند قلبی عمیقی با قائد شهید امت داشت
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گلستان،آخوند «احمد عطا» امام جمعه حاجی قوشان شهرستان گنبد کاووس، با اشاره به جایگاه والای رهبر شهید در بین مردم اظهار داشت: رهبر شهید عالمی ربانی و مجاهدی نستوه بودند که با درایت و ایمان خویش، عزت را برای ملت به ارمغان آوردند.

به گفته وی؛ باید ملت بداند که در روز تشییع و بدرقه، تنها یک شخصیت دفن نشدند؛ بلکه علمی که با ایمانِ قوی، تقوا و موقعیت شناسی، ملتی بزرگ را به اوج قدرت رسانده بودند، به خاک سپرده شدند، امام و رهبرِ شهید، عالمی بودند که با فرماندهی مقتدرانه، ترسی در دل دشمنان اسلام، بهویژه یهود انداختند که پیش از آن سابقه نداشت.
امام جمعه حاجی قوشان شهرستان گنبد کاووس ضمن ابراز تأثر عمیق از شهادت رهبر فرزانه انقلاب، از این رویداد به عنوان تجربهای بسیار سخت و جانکاه برای ملت ایران و جهان اسلام یاد کرد و گفت: امروز ما قلهای از علم و درایت را بدرقه و تدفین کردیم.
وی افزود: امروز جمهوری اسلامی در اوج اقتدار است و نمونه بارز این قدرت، توان بازدارندگی و پرتاب موشکهایی بود که پایگاههای دشمنان در منطقه و حتی مواضع صهیونیستها را در هم کوبید.
به گفته وی؛ این اقتدار، محصول درایتِ عالمانه و تفکر راهبردیِ رهبرِ شهیدی است که تمام همت خود را صرفِ سربلندی و اقتدار ملتش کرد.
آخوند عطا در پایان خاطرنشان کرد: امام شهید، ملت مسلمان ایران را در برابر کفار و صهیونیسم مجهز و ایستاده کردند، امیدواریم خداوند متعال ایشان را با شهدا و صالحین محشور فرمایند و ما نیز ادامه دهنده راهی باشیم که ایشان برای عزت اسلام و مسلمین ترسیم کردند.
انتهای پیام/
