حجت الاسلام لقمان‌پور: تشییع میلیونی قائد امت روحیه ایثار و شهادت را در جامعه تکثیر کرد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قم عنوان کرد: تشییع ده‌ها میلیونی رهبر شهید امت، آن مجتهد مجاهد موجب تکثیر روحیه ایثار و شهادت و مقاومت در آحاد مردم شد.
کد خبر: ۸۴۷۷۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۴ - 13July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، حجت الاسلام علی لقمانپور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قم در پیامی به شرح ذیل، از شرکت کنندگان در تشییع عزت مندانه رهبر شهید انقلاب تقدیر کرد:

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان قم

بسم الله الرحمن الرحیم

ولَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

حضور حماسی و اقیانوس‌گونه ملت مؤمن و ولایتمدار در تشییع پیکر مطهر رهبر شهیدمان، بیش از آنکه یک رویداد اجتماعی باشد، جلوه‌ای از تجدید عهد با آرمان‌های عاشورایی نظام اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت بود.

حضور میلیون‌ها عاشق و دل‌سوخته برای بدرقه جان‌فدایِ اسلام پیام آور این مفهوم است که خون شهدا در رگ‌های این امت جاری است. این جمعیت ده‌ها میلیونی ثابت کردند راه شهیدان، مسیر زنده و پویایِ این ملت است.

تشییع آن رهبر فرزانه و آن مجتهد مجاهد شهید به دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب ثابت کرد هر چند آن جان‌های پاک را از ما گرفتند، اما مفهوم «باید برخاست» و روحِ مقاومت، ایثار و شهادت‌طلبی را در جانِ تک‌تکِ فرزندانِ این سرزمین تکثیر کردند.

این حضور حماسی و معنوی، کلاس درسی به وسعت همه ایران و جهان اسلام بود و گواهی بود بر اینکه نسل‌های جدید ما، ادامه‌دهندگان راستینِ راه ایثارگرانِ دورانِ دفاع مقدس هستند و درس بزرگ این حماسه ناگسستنی، پیوندِ میانِ مردم و شهیدان بود.

حضور شکوهمند و حماسی مردم ولایتمدار و عاشورایی در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در قم و نیز مراسم‌های بزرگداشتی که طی شب‌های گذشته در حرم مطهر حضرت معصومه (س) و دیگر نقاط برگزار شد، بار دیگر اثبات کرد که این ملت، پای آرمان‌های خود ایستاده است و هیچ تهدیدی نمی‌تواند اراده پولادین امت اسلامی را سست کند. آنچه در روز تاریخی ۱۶ تیر و روز‌های قبل و بعد از آن به منصه ظهور رسید، پیوند ناگسستنی ملت با مسیر الهی و تداوم روشن راه شهیدان بود.

رهبر شهید ما، پرچمدار و علمدار عزت، استقلال و مقاومت در جهان بود. راه ایشان، راه عزت، استقلال، ایستادگی در برابر استکبار و دفاع از مظلومان جهان است. ما با تمسک به این راه، مشعل مقاومت را نسل به نسل منتقل خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد خون پاک ایشان پایمال شود.

وظیفه خود می‌دانم مراتب قدردانی صمیمانه خود را از محضر نورانی مراجع عظام تقلید و علمای اعلام (دامت برکاتهم) که با بیانات راهگشا و حضور معنوی خویش، چراغ راه مردم بوده و با حمایت‌های مستمر خود، گرمی‌بخش و برکت‌آفرین این مراسم باشکوه شدند و نیز رئیس شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، فرماندهان نیرو‌های مسلح، پیشکسوتان و ایثارگران گران‌قدر دفاع مقدس و مقاومت، این سند‌های زنده افتخارات این مرز و بوم که با حضور استوار خویش، یادآور حماسه‌های ماندگار سال‌های ایثار و شهادت بوده و پرچم مقاومت را همچنان در اهتزاز نگاه داشته‌اند و نیز خانواده‌های معظم شهدای والامقام و قشر‌های مختلف مردم قم و زائران و مجاوران مسجد جمکران و حرم حضرت معصومه (س) در خلق این حماسه ماندگار، تقدیر نمایم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین