سی دستگاه نفتکش به ناوگان حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی کردستان اضافه شد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان از نوسازی و تقویت ناوگان حمل و نقل فرآوده‌های نفتی با پیوستن ۳۰ دستگاه نفتکش جدید به ناوگان سوخت رسانی این منطقه خبر داد.
کد خبر: ۸۴۷۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۰ - 13July 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «جلال حمه‌حسنی» مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، با اشاره به اهمیت ویژه حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی در فرآیند تامین و توزیع سوخت و چرخه تولید در استان اظهار داشت: با پیگیری منطقه به‌منظور نوسازی و ارتقای ناوگان سوخت‌رسانی منطقه، ۳۰ دستگاه نفتکش نو در سال‌جاری به ناوگان حمل ونقل منطقه اضافه شد. 
 
۳۰ دستگاه نفتکش جدید به ناوگان حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی کردستان اضافه شد
 
وی با اشاره به شرایط جغرافیای استان و وجود نقاط صعب العبور، زحمات وتلاش‌های رانندگان منطقه کردستان را بسیار مهم و حساس توصیف کرد و افزود: با فعالیت و همکاری مطلوب ۶ شرکت حمل ونقل و ۲۶۲ دستگاه نفتکش روزانه بیش از ۵ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در سطح استان جهت تامین سوخت مورد نیاز بخش‌های کشاورزی، صنایع، نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج و... به نحو مطلوبی توزیع می‌شود.
 
حمه‌حسنی با تأکید بر ضرورت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی افزود: نفتکش‌های جدید جذب شده مجهز به سیستم طرح کهاب هستند که افزون بر صرفه‌جویی در هدررفت بخار‌های بنزین، در کاهش آلایندگی محیط‌زیستی نیز مؤثرند. 
 
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان تصریح کرد: ۹۲ جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی و ۵۲ جایگاه CNG سوخت مورد نیاز شهروندان کردستانی را تامین می‌کنند.
 
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی و تلاش کارکنان پخش منطقه کردستان و رانندگان زحمت کش ۲۶۲ دستگاه نفتکش عملیات تامین و توزیع سوخت مورد نیاز استان به بهترین نحو ممکن در جریان است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین