تشییع رهبر شهید انقلاب پاسخ تاریخی ملت به فشار‌های دشمنان بود

امام جمعه سنندج با اشاره به پیام حضور تاریخی امت واحده اسلامی در مراسم تشییع رهبر شهید، گفت: ملت ایران بار دیگر نشان داد در برابر فشارها، تهدید‌ها و توطئه‌های دشمنان، استوارتر از گذشته ایستاده است.
کد خبر: ۸۴۷۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳ - 13July 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا «فایق رستمی» امام جمعه سنندج، با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع، تدفین و بزرگداشت رهبر شهید، اظهار داشت: خلق این حماسه باشکوه تنها به ملت ایران محدود نشد، بلکه مسلمانان و آزادگان در نقاط مختلف جهان نیز در سوگ این شخصیت اثرگذار شریک شدند و با ابراز همدردی، ارادت خود را به این عالم فرزانه نشان دادند.
 
تشییع رهبر شهید، پاسخ ملت به فشارهای دشمنان بود
 
وی افزود: مردم شریف و نجیب استان کردستان در کنار دیگر اقشار جامعه، تشکل‌های مردمی، اصناف، احزاب، نخبگان، فعالان فرهنگی، هنری و ورزشی با حضور پرشور خود در آیین‌های تهران، قم و مشهد، جلوه‌ای ماندگار از وحدت، همدلی و انسجام ملی را به نمایش گذاشتند.
 
رستمی حضور میلیونی مردم در مراسم بدرقه پیکر رهبر شهید را حامل پیامی روشن برای جهانیان دانست و تصریح کرد: این حضور کم‌نظیر نشان داد ملت ایران با تکیه بر فرهنگ مقاومت و شهادت که در چهار دهه گذشته تحت هدایت امام خمینی (ره)، رهبر شهید و رهبر معظم انقلاب شکل گرفته است، همچنان استوار و متحد در مسیر آرمان‌های انقلاب حرکت می‌کند.
 
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: مراسم باشکوه تشییع رهبر شهید، پاسخی قاطع به دشمنان جمهوری اسلامی ایران بود و این اجتماع عظیم، تمامی محاسبات آنان را بر هم زد.
 
به گفته وی، شهادت شخصیت‌های بزرگ نه‌تنها ملت ایران را از مسیر خود بازنمی‌گرداند، بلکه اراده مردم را برای ادامه راه شهیدان مستحکم‌تر می‌سازد.
 
وی با اشاره به پیام این حضور تاریخی برای امت واحده اسلامی گفت: ملت ایران بار دیگر نشان داد در برابر فشارها، تهدید‌ها و توطئه‌های دشمنان، استوارتر از گذشته ایستاده است. 
 
وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز آغازگر جنگ نبوده و نیست، اما در دفاع از ملت، سرزمین و منافع ملی با قاطعیت عمل خواهد کرد و در عین حال، صلح و آشتی را از آموزه‌های ارزشمند دین مبین اسلام می‌داند.
 
ماموستا رستمی در ادامه از ملت شریف ایران، به‌ویژه مردم فهیم استان کردستان، فرماندهان نیرو‌های مسلح، سپاه، بسیج، فراجا، دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های انقلابی، رسانه‌ها و تمامی عوامل برگزاری مراسم قدردانی کرد و گفت: همه کسانی که با حضور و تلاش خود صحنه‌های ماندگار وحدت، همبستگی و ارادت به رهبر شهید را خلق کردند، شایسته تقدیر هستند.
 
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در پایان با آرزوی توفیق، عزت و سربلندی برای خدمتگزاران نظام اسلامی، خاطرنشان کرد: خدمت خالصانه و متواضعانه به مردم قدرشناس ایران، در برابر استقامت، وفاداری و حضور آگاهانه آنان، کمترین وظیفه مسئولان است و باید با تمام توان در مسیر خدمت به این ملت بزرگ گام برداشت.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین