ثبت‌نام بیش از ۳هزار زائر چهارمحال و بختیاری در سامانه سماح

مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری از ثبتنام سه هزار و ۳۲۴ نفر از استان در سامانه سماح از ابتدای تیرماه تاکنون خبر داد و گفت: متقاضیان همچنان می‌توانند با ثبت اطلاعات خود از خدمات این سامانه بهره‌مند شوند.
کد خبر: ۸۴۷۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۲ - 14July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، سعید محمدی ظهر امروز در سومین جلسه ستاد اربعین با اشاره به روند ثبت‌نام زائران اربعین حسینی در استان، اظهار کرد: از نهم تیرماه که ثبت‌نام در سامانه سماح آغاز شده، تاکنون سه هزار و ۳۲۴ نفر از هموطنان استان چهارمحال و بختیاری برای حضور در این حماسه عظیم ثبت نام کرده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.

اربعین

وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های الکترونیکی برای تسهیل سفر زائران، افزود: سازمان حج و زیارت برای رفاه حال زائران، نرم‌افزار کاربردی «همیار اربعین» را طراحی و راه‌اندازی کرده است که اطلاعات کاملی از جمله موقعیت موکب‌ها، مسیر‌های پیاده‌روی، مراکز درمانی و بهداشتی، کنسولگری، مراکز رسیدگی به افراد گمشده و سایر خدمات ضروری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری با درخواست از زائران برای نصب این نرم‌افزار بر روی تلفن همراه خود، تصریح کرد: مدیریت این برنامه بر عهده سازمان حج و زیارت است و تلاش شده تا تمامی خدمات مورد نیاز زائران به صورت متمرکز و با سرعت بالا ارائه شود تا دغدغه‌های زائران در طول مسیر به حداقل برسد.
محمدی در ادامه با اشاره به مرز خروجی تعیین‌شده برای زائران استان، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مرز شلمچه برای زائران چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته شده است، اما محدودیتی برای انتخاب سایر مرز‌های کشور وجود ندارد و در صورت افزایش ترافیک و ازدحام جمعیت، امکان هدایت زائران به دیگر مرز‌های خروجی نیز فراهم خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین