انتخاب شعار کنگره ملی ۴ هزار شهید گلستان به مردم سپرده شد

فراخوان انتخاب شعار کنگره ملی ۴ هزار شهید استان‌گلستان منتشر شد.
کد خبر: ۸۴۸۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۱ - 15July 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، همزمان با برنامه‌ریزی برای برگزاری دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان، فراخوان جمع‌آوری شعار این رویداد فرهنگی و حماسی منتشر شد و از هنرمندان، نویسندگان، اصحاب قلم و رسانه دعوت شده است آثار پیشنهادی خود را ارسال کنند.
کنگره4000شهید
در این فراخوان از علاقه‌مندان خواسته شده شعار‌های پیشنهادی خود را با هدف بازتاب فرهنگ ایثار و شهادت، هویت تاریخی و فرهنگی استان گلستان و تبیین جایگاه شهدا در جامعه ارائه کنند.
 
بر اساس اعلام دبیرخانه کنگره، شعار‌های ارسالی باید کوتاه، رسا، پرطنین و حداکثر هفت کلمه داشته باشند و قابلیت استفاده در فضاسازی شهری، بیلبوردها، بنرها، تلویزیون‌های شهری و سرود‌های جمعی را دارا باشند.
 
تأکید بر وحدت اقوام و مذاهب در استان گلستان، پیوند مفهومی میان دفاع مقدس، مقاومت معاصر و بعثت مردمی در عصر حاضر از جمله محور‌های اصلی این فراخوان اعلام شده است.
 
همچنین شعار‌های پیشنهادی باید دارای اصالت و کاملاً تالیفی باشند و از آثار کپی‌شده در فرآیند داوری استفاده نخواهد شد.
 
دبیرخانه دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان اعلام کرده است که هویت علمی، فرهنگی، مذهبی، تاریخی، ایثار و شهادت استان باید در شعار‌های پیشنهادی مورد توجه قرار گیرد.
 
به ۱۰ اثر برگزیده این فراخوان، هدایای نفیسی اهدا خواهد شد و علاقه‌مندان تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ فرصت دارند آثار خود را از طریق پیام‌رسان ایتا به نشانی @Farzandan_golestan یا شماره پیامکی ۰۹۹۳۵۲۹۸۶۲۹ ارسال کنند.
 
دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بازخوانی نقش مردم این استان در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی و دفاع مقدسفراخوان برگزار می‌شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین