سرهنگ حیدر پور: خون پاک قائد شهید امت سرچشمه اتحاد مردم در برابر دشمنان است
به گزارش خبرنگار دفاعپرس بوشهر، سرهنگ پاسدار «رضا حیدرپور» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان بوشهر امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای اداری این اداره کل با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و گرامیداشت یاد قائد شهید امت اظهار داشت: امسال برای اولین بار در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) جای قائد امت در بین ما خالی است و تصور رسیدن چنین روزهایی برای ما بسیار سخت و دیوار است.

وی در ادامه افزود: بیان مطلب در خصوص شهادت رهبر شهید انقلاب حقیقتا دشوار است و هنوز انتظار داریم ایشان همانند گذشته در قاب رسانه ظاهر شوند و با سخنان آرام بخش خود باعث آرامش همه اقشار جامعه گردند.
سرهنگ حیدر پور گفت: سنت الهی این است که انسان ها همه از دنیا بروند ولی وقتی انسانهای بزرگ از دنیا می روند یک جامعه درفقدان آنها داغدار می شود و شاید چشم دنیا همانند آنها را دیگر نبیند.
وی در این خصوص ادامه داد: خون پاک قائد شهید امت سرچشمه جوشان اتحاد مردم در برهه کنونی همانند سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب بود وما با اتحاد و در کنار هم بودن می بایست وظیفه مهمی که امامین انقلاب برعهده ما گذاشته اند را با موفقیت به سرانجام برسانیم.
سرهنگ حیدر پور گفت: قطعا دشمنان با وجود شرایط فعلی در صدد رخنه کردن در صفوف مردم هستند که می بایست با وحدت از همه این مراحل عبور کنیم.
وی ادامه داد: یکی از ماموریت های مهم بنیاد حفظ آثار اجرای برنامه های هفته دفاع مقدس است که لازم است امسال با توجه به شرایط موجود نسبت به برنامه ریزی اجرای آن اقدام شود.
مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت استان بوشهر تصریح کرد: همه برنامه های هفته دفاع مقدس با توجه به مهم بودن این ایام ان شاالله پر رنگ تر از سالهای گذشته اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/
