سردار اشتری: شهید غیبپرور در عملیات و راهبرد صاحبنظر بود
سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی و همرزم دیرینه سردار شهید «غلامحسین غیبپرور» در گفتوگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، ابعاد مختلف شخصیت، مدیریت و ایثارگری این فرمانده ارشد را تشریح کرد.

سردار اشتری با اشاره به سابقه حدود ۳۰ ساله آشنایی با شهید غیبپرور اظهار داشت: زمانی که ایشان بهعنوان معاون آموزش نیروی زمینی سپاه فعالیت میکرد، آشنا شدم. در جلسات و مأموریتهای مشترک، ارتباط ما شکل گرفت و این رابطه دوستی و همکاری تا آخرین روزهای حیات شهید غیبپرور ادامه داشت.
مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به سوابق شهید غیبپرور در سپاه استان فارس و مسئولیتهای مختلف ایشان در دوران دفاع مقدس گفت: شهید غیبپرور از جمله افرادی بود که هم در حوزه دفاعی و عملیاتی و هم در توانمندیهای ستادی دارای تجربه و تخصص بود. او جانباز بود و در دفاع مقدس مسئولیتهای متعددی را بر عهده داشت.
سردار اشتری به قدرت ارتباطگیری شهید غیبپرور با بسیجیان و نیروهای مختلف اشاره کرد و افزود: او با روحیه مردمی و ولایتمداری خود، همواره تلاش میکرد با مخاطبانش ارتباط مؤثر برقرار کند. فرمایشات مقام معظم رهبری برای او اولویت داشت و تمام تلاشش بر این بود که تدابیر امام شهید را عملی سازد.
وی با تأکید بر اخلاص و صداقت شهید غیبپرور گفت: او برادری با اخلاص و صراحت لهجه بود. هرچند ممکن بود برخی نظراتش خوشایند نباشد، اما همواره از سر دلسوزی و با نیت خیر سخن میگفت.
سردار اشتری به نقش شهید غیبپرور در مدیریت بحرانها اشاره کرد و ادامه داد: در سال ۹۶ و در حادثه خیابان پاسداران، شهید غیبپرور با حضور خود در مراسم تشییع شهدا، وحدت میان بسیج و نیروی انتظامی را تقویت کرد. او با تدبیر و هماهنگی، مأموریتها را بهخوبی انجام داد و رضایت مردم را جلب کرد.
فرمانده سابق فراجا همچنین به پیشرفتهای قرارگاه امام علی (ع) در دوران فرماندهی شهید غیبپرور اشاره کرد و گفت: او با تجربه و توانمندی خود، تحولاتی در تجهیزات و روشهای کار ایجاد کرد و بهدلیل ارتباطات مؤثر با استانها و فرماندهان، در بحرانها نقش بسزایی ایفا کرد.
سردار اشتری در پایان، ضمن ابراز امیدواری به اینکه شهید غیبپرور با شهدای کربلا و امام شهیدان محشور شود، یادآور شد: اخلاص و تلاشهای او در خدمت به مردم و نظام، همواره در یادها باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/ 119
