طولانی‌ترین کاروان پیاده‌ اربعین وارد عراق شد

کاروان پیاده انصارالحسین (ع) به‌عنوان طولانی‌ترین کاروان پیاده اربعین که سفر خود را از مشهد مقدس آغاز کرده بود پس از ۵۲ روز پیاده‌روی وارد عراق شد.
کد خبر: ۸۴۸۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۳ - 15July 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، کاروان پیاده‌روی زائران امام حسین (ع) که سفر خود را از مشهد آغاز کرده بودند، صبح امروز پس از ۵۲ روز پیاده‌روی با عبور از مرز بین‌المللی شلمچه، وارد خاک عراق شدند تا مسیر نهایی خود به سوی کربلای معلی را بپیمایند.

طولانی ترین کاروان پیاده اربعین

این کاروان که متشکل از جمعی از عاشقان و زائران رضوی است، پس از پیمودن مسافت طولانی از مبدأ مشهد و عبور از استان‌های مختلف کشور با استقبال مسئولان محلی و خادمان موکب‌ها، از مرز «شلمچه» که به کربلای ایران شهرت دارد، گذشتند.

اول خردادماه بود که طولانی‌ترین کاروان پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۵ برای بیست و پنجمین سال متوالی از مشهد راهی این سفر معنوی شد.

این کاروان در مجموع حدود سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر را با پای پیاده طی خواهند کرد و بعد از حضور در کربلای معلی، نجف اشرف و دیگر شهر‌های مقدس عراق و زیارت عتبات عالیات و بارگاه امامان معصوم در شهر‌های عراق، در روز‌های آخر ماه صفر به ایران بر می‌گردند.

این کاروان ۱۴۵ همسفر دارد که کوچک‌ترین زائر آن ۱۱ سال و مسن‌ترین زائر ۸۷ ساله است.

به گفته محمد رجبی، مدیر کاروان پیاده مشهد به کربلا، این کاروان به هیچ نهاد یا دستگاهی وابسته نیست و تمام هزینه‌ها توسط خود زائران، نذورات مردمی و خیران تأمین می‌شود و هیچ بودجه دولتی یا غیردولتی ندارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین