انفجار معدنی عامل شنیده شدن صدا در شیراز بود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس با اعلام اینکه امروز (چهارشنبه) هیچگونه حمله نظامی یا امنیتی به این استان و شهر شیراز رخ نداده، شایعات منتشرشده در این باره را به‌کلی تکذیب کرد و گفت: صدای شنیده‌شده ناشی از انفجار کنترل‌شده در پروژه‌های معدنی بوده است.
کد خبر: ۸۴۸۲۵۴
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۶ - 15July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، «سید احمد احمدی‌زاده» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس در گفت‌وگویی با اشاره به موج شایعات در فضای مجازی درباره وقوع حادثه امنیتی در شیراز، اظهار داشت: امروز چهارشنبه ۲۴ تیرماه، هیچ گونه حمله ای به استان فارس و شهر شیراز نداشتیم و تمام اخبار منتشرشده در این زمینه کاملا کذب است.

تکذیب

وی با تاکید بر آرامش کامل در سطح استان، افزود: صدایی که برخی شهروندان در نقاط مختلف شیراز شنیده‌اند، مربوط به عملیات انفجار کنترل‌شده در یکی از پروژه‌های معدنی فعال در حومه شهر بوده که کاملا برنامه‌ریزی‌شده و تحت نظارت انجام گرفته است.

معاون استاندار فارس از شهروندان خواست اخبار را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و از بازنشر هرگونه شایعه در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین