روایتی از یک «موتور برق» در جبهه و عصبانیت شهید «بنی هاشم» + فیلم

«جعفر فتح‌اللهی» رزمنده و پیشکسوت دفاع مقدس استان اردبیل، روایت جالبی از خراب شدن یک موتور برق که نقش مهمی در اجرای برنامه‌های فرهنگی و روحیه دادن به رزمندگان داشت را روایت می‌کند.
کد خبر: ۸۴۸۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۳ - 18July 2026

«جعفر فتح‌اللهی» رزمنده و پیشکسوت دفاع مقدس استان اردبیل با حضور در دفتر خبرگزاری دفاع مقدس استان اردبیل، به تشریح یک عکس پرداخته و گفت: سه نفر از رزمندگان این عکس به شهادت رسیده‌اند. موقعیت ما به نحوی بود که برای عملیات آماده می‌شدیم و در گردان قاسم حضور داشتیم. فرمانده ما در این گردان، شهید «میرمحمود بنی هاشم» بود.



وی افزود: از آنجایی که من شاعر بوده و به کارهای فرهنگی علاقه داشتم، من را به عنوان مسئول امور فرهنگی انتخاب کرده بودند و کارهایی نظیر پخش سرود، پخش اذان، مداحی و.. به عهده من بود.

فتح‌اللهی عنوان کرد: در یکی از همان ایام بود که موتور برق به عنوان مولد اصلی جریان انرژی بلندگو، خراب شد و من این موضوع را از شهید بنی‌هاشم پنهان کرده بود. 

پیشکسوت دفاع مقدس تشریح کرد: وقتی شهید بنی‌هاشم دلیل عدم پخش اذان و سرود را از من پرسید، به ناچار گفتم که موتور برق خراب شده و این باعث عصبانیت فرمانده شد تا واکنش او ناراحتی من را نیز به همراه داشته باشد.

وی بیان کرد: شهید بنی‌هاشم خودش شخصا موتور را برای تعمیر به شهر برد اما گفتند که تعمیر نمی‌شود و باید جایگزین شود اما در آن شرایط، جایگزین کردن موتور، امکان‌پذیر نبود.

فتح‌اللهی تصریح کرد: خیلی ناراحت بودم. موتور برق را به گوشه انبار انداختند. فکری به سرم زد تا خودم نگاهی به موتور بیاندازم. هیچ تجهیزاتی به جز تنها یک انبر دستی خالی در گردان نبود.

پیشکسوت دفاع مقدس افزود: با همان انبر دستی موتور را باز کرده و تمام قطعات آن را زمین ریخته و مجددا سر پا کردم. پس از یک بار هندل زدن، در اوج شگفتی موتور شروع به کار کرد و سریعا به سمت چادر رفتم تا سرودهای انقلابی و روحیه‌بخش برای رزمندگان پخش کنم.

وی خاطرنشان کرد: شدت خوشحالی خود را نمی‌توانم بیان کنم؛ این کمک و امداد الهی بود که تنها با یک انبر دستی، موتور تعمیر شد. حتی شهید بنی هاشم نیز از این مسئله تعجب داشت و باور نمی‌کرد این همان موتور باشد.

گفتنی است جعفر فتح‌اللهی، رزمنده دفاع مقدس با سابقه بیش از ۸۰ ماه حضور در جبهه است که همچنان نیز در زمینه هنری و سرودن شعر، فعالیت دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین