کارگاه آموزش رسانه‌ اربعین با عنوان «قرار روایت» در قم برگزار می شود

دبیر قرارگاه مردمی رسانه‌ای «به وقت اربعین» از برگزاری کارگاه تخصصی آموزش رسانه‌ای اربعین با همکاری کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین، حوزه هنری و خانه مطبوعات قم خبر داد.
کد خبر: ۸۴۹۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۹ - 20July 2026

به گزارش دفاع‌پرس از قم، «احمد نامداری» دبیر قرارگاه مردمی رسانه‌ای «به وقت اربعین» در گفتگویی اظهار داشت: کارگاه تخصصی آموزش رسانه‌ای اربعین با همکاری کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین، حوزه هنری انقلاب اسلامی قم، خانه مطبوعات استان قم و جمعی از نهاد‌های همکار برگزار می‌شود.

پیاده روی اربعین

وی افزود: در این کارگاه، مباحثی همچون «روایتی نو در پیاده‌روی اربعین» با محور‌های «اربعین در امتداد خیابان»، «نماد خون‌خواهی امام در اربعین ۱۴۴۸» و «اربعین از منظر شعار مثلی لا یبایع مثله» با ارائه محمدحسین رضایی، «جغرافیای تولید محتوای رسانه‌ای در مسیر پیاده‌روی اربعین» با ارائه امیر حسامی‌نژاد و «راویان اربعین؛ هنر روایتگری تصویری و ولاگ‌سازی با موبایل» با ارائه محسن صابری ارائه خواهد شد.

دبیر قرارگاه مردمی رسانه‌ای «به وقت اربعین» با اشاره به سابقه برگزاری این دوره‌ها گفت: چند سالی است که این کارگاه‌های آموزشی به همت قرارگاه مردمی رسانه‌ای «به وقت اربعین» و با هدف توانمندسازی خبرنگاران، عکاسان، مستندسازان، فعالان فضای مجازی و تولیدکنندگان محتوای رسانه‌ای حاضر در پیاده‌روی اربعین برگزار می‌شود.

نامداری تأکید کرد: یکی از ویژگی‌های این دوره‌ها، بهره‌گیری از اساتیدی است که خود از فعالان رسانه‌ای باسابقه و دارای تجربه میدانی در پیاده‌روی اربعین هستند و آموزش‌ها را بر پایه تجربه عملی و نیاز‌های واقعی فعالیت رسانه‌ای در این رویداد بین‌المللی ارائه می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه کارگاه فوق با هدف ارتقای مهارت‌های فعالان رسانه‌ای حاضر در رویداد عظیم پیاده‌روی اربعین طراحی شده، خاطرنشان کرد: این کارگاه روز چهارشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ از ساعت ۱۶ در سالن اجتماعات مهر حوزه هنری انقلاب اسلامی قم برگزار می‌شود و حضور برای علاقه‌مندان حوزه رسانه و تولید محتوا آزاد است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین