تیراندازی نظامیان صهیونیست به نزدیکی محل استقرار نیرو‌های ارتش لبنان

نظامیان صهیونیست به نزدیکی محل استقرار واحد‌های ارتش لبنان در شهرک زوطر غربی در جنوب لبنان تیراندازی کردند.
کد خبر: ۸۴۹۷۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۷ - 21July 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، شبکه تلویزیونی «ال‌بی‌سی» لبنان اعلام کرد که «ارتش اسرائیل همزمان با استقرار ارتش لبنان در زوطر غربی تیراندازی کرد، اما ارتش لبنان به عملیات پاکسازی و استقرار خود ادامه داد.»

ارتش لبنان

ارتش لبنان ساعاتی پیش اعلام کرد که واحد‌های نظامی این کشور در چارچوب اجرای مرحله نخست توافق چهارچوب و بر اساس مکانیزم در پی تفاهم سه‌جانبه حاصل‌شده میان لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجی‌گری آمریکا، استقرار خود را در شهرک زوطر غربی واقع در منطقه نبطیه در جنوب کشور آغاز کرده‌اند.

ارتش لبنان از شهروندان خواست تا زمان ثبات وضعیت امنیتی و برای حفظ جان خود، فعلاً به این شهرک مراجعه نکنند و به دستورالعمل‌های واحد‌های نظامی مستقر پایبند باشند.

این اقدام در چارچوب استمرار مأموریت‌های ارتش در مناطق جنوبی و بر اساس تماس‌های جاری با گروه هماهنگی نظامی ویژه لبنان صورت می‌گیرد.

این گروه در ماه ژوئن گذشته در قالب «چارچوب توافق» و به‌عنوان یک کمیته سه‌جانبه مشترک شامل آمریکا، اسرائیل و لبنان تأسیس شد.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس، حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

در همین حال، لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان‌دادن به جنگ میان رژیم صهیونی و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین