دشمنی با ایران یک تقابل مقطعی نیست بلکه مواجهه‌ای بنیادین است

کارگاه آموزشی «ریشه‌ها، علل و عوامل دشمنی یهود با ایران» در راستای تبیین پیچیدگی‌های استراتژیک و ایدئولوژیک مواضع این جریان علیه جمهوری اسلامی ایران در سنندج برگزار شد.
کد خبر: ۸۴۹۷۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳ - 21July 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، استاد حوزه و دانشگاه در این کارگاه تخصصی که به همت اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان و با حضور مسئولان و جمعی از علاقه‌مندان در کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای سنندج برگزار شد، با اشاره به جایگاه تمدنی ایران، اظهار داشت: دشمنی با ایران یک تقابل مقطعی نیست، بلکه مواجهه‌ای بنیادین است.
 
دشمنی با ایران یک تقابل مقطعی نیست، بلکه مواجهه‌ای بنیادین است
 
حجت الاسلام «حسینی نمین» افزود: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر آرمان‌های عدالت‌خواهانه و ضداستکباری، الگوی جدیدی از حکمرانی را ارائه کرده است که منافع جریان‌های سلطه‌گر در منطقه را به چالش کشیده است.
 
وی با هشدار نسبت به تلاش جریان مقابل برای تحریف حقایق، آگاهی‌بخشی عمومی و مطالعه مستمر را بهترین ابزار برای خنثی‌سازی جنگ نرم دشمن اعلام کرد و بر ضرورت واکاوی دقیق‌تر متون تاریخی و سیاسی در بستر کتابخانه‌های عمومی تأکید کرد.
 
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان نیز با تأکید بر تغییر کارکرد کتابخانه‌های عمومی در شرایط حساس کنونی گفت: کتابخانه‌های عمومی امروز صرفاً فضایی برای امانت کتاب نیستند، بلکه به عنوان سنگر‌های فکری و اجتماعی، نقشی حیاتی در تقویت هویت ملی و امیدآفرینی در جامعه ایفا می‌کنند.
 
«معصومه حسنی خونسار» افزود: در شرایطی که کشور با فشار‌های خارجی مواجه است، رسالت ما برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبیین واقعیت‌های روز و همراهی با مردم در جبهه آگاهی‌بخشی است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین