عطر ایثار در مرکز توانبخشی علی اکبر(ع) بیرجند پیچید

کارکنان و فرماندهی انتظامی استان با حضور در مؤسسه خیریه توانبخشی حضرت علی‌اکبر (ع) بیرجند، ضمن برگزاری مراسم زیارت عاشورا و غبارروبی مزار شهید گمنام، یاد و خاطره شهدای جنگ‌های اخیر را گرامی داشتند.
کد خبر: ۸۵۰۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۷ - 23July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «حامد عرب زاده» مدیرعامل موسسه توانبخشی حضرت علی‌اکبر (ع) بیرجند امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موسسه خیریه توانبخشی حضرت علی‌اکبر (ع) بیرجند امروز شاهد حال و هوایی متفاوت بود، در روز‌هایی که یادمان‌های ایثار و مقاومت در دل تاریخ انقلاب اسلامی می‌درخشد، حضور سبزپوشان نیروی انتظامی در این مجموعه، پیوندی میان خادمان امنیت و مددجویان بی‌ادعا ایجاد کرد.

توانبخشی

وی گفت: مراسم معنوی زیارت عاشورا با حضور پرشور کارکنان و فرماندهی نیروی انتظامی استان، مددجویان و کارکنان مؤسسه خیریه توانبخشی حضرت علی‌اکبر (ع) بیرجند با هدف نکوداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه و شهدای جنگ رمضان برپا شد، فرصتی بود تا بار دیگر یاد و نام کسانی که امنیت امروز را با خون خود تضمین کردند، زنده نگه داشته شود.

عرب‌زاده با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در لایه‌های مختلف جامعه، افزود: حضور کارکنان خدوم انتظامی در کنار مددجویان ما، پیامی جز همدلی و استمرار راه شهدا ندارد، شهدا کسانی بودند که با گذشتن از جان خویش، امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند و امروز این امنیت، بزرگترین سرمایه برای خدمت‌رسانی بی‌دغدغه به آسیب‌پذیرترین قشر‌های جامعه است.

مدیرعامل موسسه توانبخشی حضرت علی‌اکبر (ع) بیرجند با اشاره به رشادت‌های رزمندگان در جنگ ۱۲ روزه و شهدای جنگ رمضان تصریح کرد: در این روز‌ها که دشمن با جنگ‌های ترکیبی و فشار‌های مختلف سعی در تضعیف اراده ملت دارد، الگوگیری از سیره شهدا که در سخت‌ترین شرایط، ذره‌ای از آرمان‌های خود عقب ننشستند، تنها راه نجات است و جنگ‌های اخیر و فتنه‌هایی که توسط دشمنان طراحی شده است، بار دیگر ثابت کرد که تنها با روحیه شهادت‌طلبی و ایستادگی می‌توان از گردنه‌های سخت عبور کرد.

وی خاطرنشان کرد: شهید گمنام آرمیده در این مجموعه، نگین درخشان موسسه خیریه است و حضور شهید گمنام در این مکان مقدس، همواره یادآور آن است که ما در هر جایگاهی که هستیم باید برای اعتلای این کشور و خدمت به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم و امروز کارکنان نیروی انتظامی که خود پرچمداران امنیت هستند با ادای احترام به این شهید نشان دادند که فرهنگ شهادت در تار و پود نیرو‌های حافظ امنیت کشور نهادینه شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار