آغاز موج نخست تردد زائران اربعین در محورهای همدان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از آغاز موج نخست سفر زائران اربعین حسینی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: از ابتدای اجرای طرح اربعین تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۹۱۹ هزار تردد در راه‌های استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه ماه گذشته، ۱۱ درصد افزایش داشته است.
کد خبر: ۸۵۰۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۶ - 23July 2026

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، «حمید پرورشی‌خرم» مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان اظهار داشت: همزمان با آغاز موج نخست سفر زائران اربعین حسینی، تردد در محورهای مواصلاتی استان افزایش یافته و امروز پنج‌شنبه، نخستین موج سفر زائران در جاده‌های همدان آغاز شده است.

همدان

وی افزود: از ۱۱ تیرماه تا ۳۱ تیرماه، در مجموع ۲ میلیون و ۹۱۹ هزار تردد توسط ۹۸ سامانه ترددشمار برخط در محورهای استان ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه ماه گذشته، ۱۱ درصد رشد را نشان می‌دهد. همچنین میانگین تردد روزانه در این بازه زمانی به بیش از ۲۰۰ هزار وسیله نقلیه رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به افزایش حجم تردد در روزهای آینده، از رانندگان خواست با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، سفری ایمن را برای خود و دیگر کاربران جاده‌ای رقم بزنند.

پرورشی تأکید کرد: رعایت فاصله طولی مناسب، توجه به سرعت مطمئنه، پرهیز از سبقت غیرمجاز، خودداری از رانندگی در حالت خستگی و خواب‌آلودگی و استراحت کافی در طول مسیر، مهم‌ترین عوامل پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی در ایام پرتردد اربعین است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار